👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Rød Elstar' (Elshof)

Heister Æble 'Rød Elstar'(Elshof)

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søger du et stort, kraftigt æbletræ, der bærer dejligt aromatiske, røde spiseæbler med fantastisk god holdbarhed. Så vil du nok interessere dig for sorten ‘Rød Elstar’. ‘Rød Elstar’ er et særligt fremragende valg, hvis du arbejder frem imod at være selvforsynende med frugt fra haven. Når du planter en ‘Rød Elstar’ Heister i haven, vil du kunne høste de velsmagende, røde Elstar-æbler i oktober måned. Ved rigtig opbevaring vil æblehøsten kunne holde sig helt frem til februar-marts måned.

Ikke på lager

Med et Heister æbletræ af sorten ‘Rød Elstar’ investerer du i et sort frugttræ med særligt kraftig vækst. Heister-æbletræerne er podet på A2-grundstamme, der gør at de udvikler sig til særligt store frugttræer. Du skal altså gerne have god plads i haven, hvor du vælger at placere din nye ‘Rød Elstar’ Heister. Når du har valgt og bestilt din ‘Rød Elstar’ Heister, vil du modtage et 1,75-2 meter højt æbletræ i en robust 15 liters potte.

 

‘Rød Elstar’ er ikke selvbestøvende, og du har derfor god gavn af at placere din nye Heister i nærheden af andre æblesorter, der kan fungere som gode bestøvere for dit nyplantede æbletræ. Det er muligt, at du har andre gode æblesorter i haven allerede. Ønsker du at sætte flere nye æbletræer, kan du med fordel se mere på sorterne ‘Aroma’ ‘Discovery’ og ‘Filippa’. Både ‘Aroma’ ‘Discovery’ og ‘Filippa’ kan anvendes som bestøvere for ‘Rød Elstar’. Disse æblesorter fås alle som Heistere og som standard-æbletræer.

 

Bestøvningsoversigt for æbler

 

Æbletræet ‘Rød Elstar’ blomstrer med smukke, hvide og sart rosa æbleblomster i maj måned. Når du har gode bestøvere nær din Rød Elstar Heister, kan du se frem til en fin høst. I takt med at dit Heister æbletræ bliver større og kraftigere, vil du have rigeligt med gode spiseæbler. Du kan også anvende dine røde Elstar-æbler til madlavning, most, mos og marmelade. Elstar-æbler er mellemstore, runde og røde-gule med god fast, saftig og sprød konsistens. Smagen er syrlig-søde og har toner af citrus, nødde- og blomster-nuancer. 

 

Elstar er oprindeligt en hollandsk sort, der er blevet til ved en krydsning af ‘Golden Delicious’ og Ingrid Marie’.

 

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)