👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo

Færdighæk

Vil du gerne have en hæk, som du ikke skal vente flere år på gror op

Færdighæk er en fantastisk mulighed for at få en ny hæk på en eftermiddag, og en hæk som lukker af og er klar med det samme. Hækplanter fra Nemhæk er af særdeles god kvalitet, og du kan forvente at kunne plante flotte, tætte og livskraftige hæk-planter. De færdige hæk-planter kommer med mange fine rødder, og er klar til at sætte i jorden med det samme. Når randen er gravet, skal færdighæk-planterne bare sættes i jorden, vandes og dækkes til, så har du en flot hæk, uden mange års ventetid.

Vær opmærksom på at alle vores priser er for 1 meter hæk.

Alle priser er inkl. alt det du skal bruge til din nye hæk. Når du bestiller vores flotte færdighæk, kommer der sammen med dine hækplanter:

  • De stolper du skal bruge.
  • Snor til at støtte hækken det første år.
  • Siveslange og koblinger.
  • Meget nem at plante, 1 meter hæk vejer under 20 kg.

Vi leverer din færdighæk fragtfrit lige til din have.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv endelig, vi sidder klar.

Kategorier

Færdighæk Liguster

Færdighæk Bøg

Færdighæk Rødbøg

Færdighæk Forsythia

Færdighæk Blærespiræa 'Diabolo'

Færdighæk Taks

Færdighæk Laurbær-kirsebær

 

Nemhæks færdighæks sortiment rummer mange muligheder

Vores færdighæk sortiment i prima kvalitet rummer mange muligheder, for at få etableret en flot og færdig hæk, som afgrænsning af haven eller havens rum. Måske har du allerede noget hæk, du ønsker, at planterne skal passe sammen med, eller måske er du på udkig efter noget nyt, der kan pryde netop din have.

Bøg er et populært valg. Måske også pga. af deres friske grønne farve, der er en glæde hvert år, når hækken springer ud. Bøg fås også i den smukke Rødbøg som danner en fantastisk kontrast i haven.Det kan også være du foretrækker de mørkegrønne liguster, der er et klassisk valg, især i parcelhuskvartererne, pga. deres tætte struktur af blade. Er du mere til en smukt blomstrende hæk, kan det være Blærespiraea vil kunne give dig glæde, med sit overdådige blomsterflor. Hvis du er glad for blomster skal du også kigge på den flotte Forstyhia som giver glæde hvert forår med de fine gule blomster. 

Når udvalget af Færdighække er så stort, er det nemt for dig at finde din nye Færdighæk

Færdighæk fås i mange forskellige sorter og flere højder

De laveste er 125 cm også 150 og 180 cm. Du skal bare finde ud af, hvilken type hæk du gerne vil have, og som passer ind til din have. Skal den være løvfældende og skifte kulør i årets løb, eller smuk og vedvarende stedsegrøn?(har grønne blade hele året) Skal det være med blomster, der vil tiltrække insekter til haven? Det er helt op til dig.

Derefter skal du vælge, hvilken højde du ønsker din hæk skal have. Skal den være høj og dække af for noget, eller skal den blot være en mere diskret afgrænsning af din have. Vi anbefaler at du køber den Færdighæk, der er tættest på den højde, du ønsker din hæk skal være. Specielt hvis du ønsker en hæk af Bøg eller Rødbøg. Det er nemlig bedst, hvis disse har en gennemgående stamme hele vejen i hækkens højde.

Alle de priser du ser, er prisen pr. meter.

Du kan plante Nemhæks færdighæk planter hele året

Du kan plante hele året, men det optimale er forår/sommer, inden det bliver for varmt, eller om efteråret, inden frosten går i jorden.

Færdighæk kan også bruges til at inddele din have i forskellige rum, eventuelt med flere hæktyper for større variation. Kan også bruges til reparationer af hækken, hvis der har været biler eller maskiner igennem.

Almindelige hækplanter kan tage flere år om at blive tilpas høje og flotte, men med færdighæk undgår du at vente i årevis. Plantning og pleje af en færdighæk er meget enkel, og du kan selv klare det uden hjælp.

Plantecenterfyn leverer kun hækplanter af den bedste kvalitet, så du får det bedst mulige resultat. Vi har testet vores planter gennem årene, og vi har et stort sortiment. Vi er derfor sikre på at du finder lige den type færdighæk du skal bruge.

Ved at vælge en færdighæk, er du sikker på et flot og tæt resultat. Det kræver ikke mange års arbejde, før din hæk er tilpas høj og flot – men det giver dig alligevel fred for nysgerrige blikke, og naboerne vil rose

De mest populære valg er Liguster (ligustrum vulgare) og Bøg (Fagus Sylvatica) 

Vores færdighæk gør det muligt at lave en god afgrænsning af haven, så du kan få mere privatliv - uden at skulle vente årevis. Faktisk kan du selv plante den, plantning af færdighæk er nemt.

Når du kigger på vores hække er hækkens højdeangivelse, den højde hækken har, når den er plantet.

Vi har samlet alle de mest almindelige spørgsmål om færdighæk, her.

Hvis du har spørgsmål til hvilke planter der findes i de forskellige højder og hvad der er på lager, så tøv endelig ikke med at skrive til os på info@plantecenterfyn.dk eller ringe til vores gartner på tlf. 24 27 00 07

Rigtig god fornøjelse med din næste Færdighæk.