Betingelser

Alle priser i shoppen er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser.

Når du handler med plantecenterfyn.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@plantecenterfyn.dk

Der kan betales med Visa og MasterCard

Forbehold.
Der tages forbehold for fejl og mangler, herunder eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl på hjemmesiden med hensyn til priser og produktbeskrivelser.
Ordren leveres med forbehold for, at varen kan findes i den ønskede kvalitet og mængde på leveringstidspunktet.

 

Fortrydelse/ returnering af vare 
Der er 14 dages returret ved handel på internettet.
Dog skal det bemærkes, at planter uden potte, løg og lignende produkter er let forgængelige varer og bedes sendt retur straks efter modtagelsen, hvis købet fortrydes, da varen ellers kan risikere ikke at være i væsentlig samme stand.
Varen skal tilbagesendes til følgende adresse:
Plantecenter Fyn
Bøjden 2
5792 Årslev.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du: 
1) har modtaget din vare

2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

4) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare eller HER.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Varen tilbagesendes for kundens regning.
Det er kundens ansvar at pakke og sende returvare, så de kommer tilbage i væsentlig samme stand og mængde.
Fortrydelsesretten på 14 dage gælder fra modtagelsesdagen, og kun hvis varen er passet efter den medsendte pasningsvejledning og er i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Prima Færdig Hæk. Udgifter for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 2000-5000 DKK.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Reklamation 
Som kunde hos PlanteCenter Fyn er du som udgangspunkt sikret 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Bemærk at reklamationsretten kan være afgrænset efter varens naturlige holdbarhed, så en afgrænsning af reklamationsretten varierer efter varens beskaffenhed i de enkle varekategorier.
Reklamation skal ske hurtigst muligt og gerne inden 3 dage efter modtagelsen af varen eller 14 dage efter forventet udspring. Ved ikke synlige fejl og mangler skal PlanteCenter Fyn kontaktes hurtigst muligt efter manglen bliver synlig.
Ved reklamation af varen skal PlanteCenter Fyn kontaktes, og der skal aftales nærmere med hensyn til ombytning og returnering. Opstår der andre problemer med varen, bedes du venligst kontakte PlanteCenter Fyn og vi vil hjælpe med at løse problemet hurtigst mulig.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Plantecenter Fyn
Bøjden 2
5792 Årslev.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Buske og træer mm. koster 169 kr. i fragt.


Nogle produkter leveres fragtfrit. Dette er angivet ved de enkle varer.

Prisen på fragten vil stå i teksten ved produkterne, og komme til at stå i kurven, når varen ligges i.


Vores fragtpris er ens i hele Danmark - undtaget, ikke brofaste øer. (ring for pris til ikke brofaste øer)

Gratis Fragt ved køb for over 850 kr.


Din ordre vil blive leveret så hurtig som mulig og typisk inden for 1-5 hverdage. 
Der kan dog forekomme forsinkelser i højsæsonen, men vi bestræber på, at du som kunde vil modtage en mail med ca. tidspunkt for modtagelsen, hvis varen er forsinket.

 

For at undgå at varen "strander" på en fragtcentral i weekenden, vil vi typisk sende varer mandag, tirsdag og onsdag, så de bliver leveret til kunden før weekenden.
Du vil blive orienteret pr. mail den dag vi afsender varen til dig.
Ønskes en speciel leveringsdag, kontakt da PlanteCenter Fyn.

Har vi sendt den forkerte vare, skal PlanteCenter Fyn kontaktes straks, og vi sender en ny vare til dig, og vi aftaler herefter returforløbet med den forkerte vare.
PlanteCenter Fyn betaler selvfølgelig returfragten.

Er der transportskade på varen, skal fragtmanden kontaktes straks, og der skal tages kontakt til PlanteCenter Fyn for levering af ny vare.


Sådan leverer vores fragtmand bedst varer til jer
For at gøre jeres levering så let som muligt, skal tilgangsvejen til leveringsstedet være kørefast, og der skal være ca. 4 meter frihøjde, således at fragtbilen kan komme frem.
Er der ønsker om aflæsningssted, skal dette skrives i kommentarfeltet, så let og enkelt som muligt, og der skal angives et telefonnummer, hvis der er spørgsmål fra fragtmanden.
Lav en tydelig markering, hvor varen skal aflæsses.

Såfremt fragtmanden vurderer, at det ikke er muligt at aflevere varen forsvarligt, tages den med retur, og kunden må betale for en ekstra fragt efter nærmere aftale.
Er der problemer med aflæsning så ring til PlanteCenter Fyn og aftal nærmere.

Betaling
Betaling af varen sker sammen med bestilling. Vi modtager Visadankort, Visa, Master Card, og beløbet vil først blive trukket når varen er afsendt.

Der er også muligt at lave en bankoverførsel til PlanteCenter Fyns bankkonto:
Sparekassen Faaborg konto 0828 0000659436
Hvis man benytter bankoverførsel, vil varen først blive sendt, når pengene er modtaget på kontoen (Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen).

Der tages ikke gebyr ved betaling på plantecenterfyn.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra plantecenterfyn.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Grogaranti 
PlanteCenter Fyn yder grogaranti på flerårige planter. Det betyder, at planten kan byttes til en ny plante, (fragtomkostninger er ikke dækket) hvis planten, trods korrekt pleje og vanding, ikke overlever.

Grogarantien gælder første vækstsæson, dog ikke for planter i krukker.

 

Det er vigtigt at:

  • Kontakt PlanteCenter Fyn inden du graver planten op.
  • Planten efter modtagelse, er opbevaret og plantet korrekt.
  • Planter med dyre-gnav, fysiske skader samt skader fra udtørring eller frost er ikke dækket.
  • Der skal leveres tydelige billeder af planten.
  • Kvittering kan forevises.
  • PlanteCenter Fyn skal kontaktes straks, hvis der er mistanke om mistrivsel eller sygdom.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på plantecenterfyn.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos PlanteCenter Fyn ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for PlanteCenter Fyn ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på plantecenterfyn.dk er PlanteCenter Fyn.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til plantecenterfyn.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos PlanteCenter Fyn  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til PlanteCenter Fyn  via e-mail info@plantecenterfyn.dk

 

Cookies

På plantecenterfyn.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på plantecenterfyn.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere plantecenterfyn.dk.

 

PlanteCenter Fyn

Mail: info@plantecenterfyn.dk

Telefon: +45 24 27 00 07

www.plantecenterfyn.dk

Cvr. nr. 28 20 86 26

Bank: Sparekassen Sjælland-Fyn

Reg: 0828 Konto: 0000569194

Kontoradresse:

Bøjden 2

5792 Årslev