ūüĎČ Lige nu ... Gode tilbud p√• frugttr√¶er og buske. Tryk her, og se mere. ūüĎą

PlanteCenter Fyns logo

Betingelser

Handelsbetingelser

Tak for, at du har valgt at handle hos PlanteCenter Fyn - vi lover at passe godt på dine oplysninger. 

Alle vores priser er inklusive moms og angivet i danske kroner. Priserne er dagspriser og kan variere fra dag til dag. 

Når du handler med PlanteCenter Fyn, indgås aftalerne på dansk. 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@plantecenterfyn.dk.

Betaling

På plantecenterfyn.dk kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay. 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Der kan betales med Visa, Maestro og MasterCard hos PlanteCenter Fyn, beløbet reserveres i 30 dage.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Betalingen for dine varer sker i forbindelse med din bestilling, og beløbet bliver først trukket fra dit betalingskort, når varen er afsendt. Der kan aldrig blive trukket et større beløb fra dit betalingskort end det, du har godkendt ved købet. 

Du skal ikke betale gebyr ved betaling på plantecenterfyn.dk.

Alle priser på plantecenterfyn.dk er inklusiv 25 % moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser.


Fragtpriser

Nogle af produkterne hos plantecenterfyn.dk leveres fragtfrit. Dette er angivet ved den enkelte vare. 

Fragtpriser variere alt efter hvad du køber.

Vores pris for fragt er ens i hele Danmark, dog er ikke brofaste øer undtaget. 

Vi kan ikke levere planter, jord og spagnum på ikke brofaste øer.Levering

Alle ordrer leveres direkte til den adresse, du har angivet, eller pakkeboks, hvis du har ønsket det.

Prisen på fragt vil være angivet i teksten ved produkterne. Prisen for fragt vil ligeledes være anført i kurven, når du har lagt en vare i kurven. 

Din ordre vil blive leveret så hurtigt som muligt og typisk indenfor 1-5 hverdage. Der kan dog forekomme forsinkelser i højsæsonen, men vi bestræber os på, at du som kunde vil modtage en mail med omtrentligt tidspunkt for modtagelsen, hvis varen er forsinket. 

Da det er levende planter, vi sælger i vores shop, vil vi typisk sende varer mandag til torsdag (leveret tirsdag til fredag) for at undgå, at ordren strander på en fragtcentral henover weekenden. 

Ønsker du en specifik leveringsdato, bedes du kontakte PlanteCenter Fyn, så vi kan aftale dette. 

Når vi afsender varen til dig, vil du modtage en mail fra os, så du ved, at din ordre er på vej. 

For at gøre din levering så let som muligt, skal adgangsvejen til leveringsstedet være kørefast og mindst 4 meter bred, og der skal være 4 meters frihøjde, således at fragtbilen kan komme frem. 

Er der særlige ønsker til et aflæsningssted, skal dette skrives i kommentarfeltet, så enkelt og præcist som muligt. Husk at angive et telefonnummer, hvis der er spørgsmål fra fragtmanden. Lav en tydelig markering, hvor du ønsker varen skal læsses af. 

Ved levering til etageejendomme leveres der ved hoveddøren. Hvis hoveddøren er låst, anbefaler vi, at modtageren er hjemme, eller at du eventuelt kan lave en aftale med nogen som kan tage imod varerne. 

Varerne bæres ikke op. 

Såfremt fragtmanden vurderer, at det ikke er muligt at aflevere varen forsvarligt, tages den med retur, og kunden må betale for en ekstra fragt efter nærmere aftale. Ring til PlanteCenter Fyn og aftal nærmere. 


Fortrydelse og returnering

Der er 14 dages fortrydelsesret ved handel på internettet. 

Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende den til følgende adresse

PlanteCenter Fyn

Bøjden 2

5792 Årslev

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af en vare give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan du give os i en mail. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også fortryde ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte at modtage varen, uden samtidig at give os en tydelig meddelelse om dette. 

Hvis du bestiller levering til en pakkeboks, og ikke afhenter din pakke, forbeholder vi os retten til at fratrække 49,- i returfragt + 50,- i administrationsgebyr. Derfor anbefaler vi dig altid, at du selv henter og returnerer pakken, hvis du har fortrudt dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Ønsker du at returnere en eller flere varer, skal du betale for fragten og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Visse varer kan, i kraft af deres art, ikke returneres med normal post. Dette gælder for eksempel træer, buske, jord, spagnum og hækplanter. 
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 2500,- kr.

Og hvad med planter i potte,

HUSK at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav. 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen,

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb hos PlanteCenter Fyn, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt til os. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved betaling af varen.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne fra købet. Vi vurderer værdien af forringelsen, når vi modtager returvaren. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget din returvare.

Varens stand
Ved fortrydelse af en vare hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes den anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på. 

Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis du har prøvet eller håndteret varen på anden måde, end hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at få hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som hvis du har handlet i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Reklamation

Købelovens regler gælder for dit varekøb. 

Som kunde hos PlanteCenter Fyn er du som udgangspunkt sikret 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Du skal være opmærksom på, at reklamationsretten kan være afgrænset efter varens naturlige holdbarhed, så en afgrænsning af reklamationsretten varierer efter varens beskaffenhed i de enkelte varegrupper. 

Reklamation skal ske hurtigst muligt, og gerne inden 3 dage efter modtagelse af varen eller 14 dage efter forventet udspring. Ved ikke synlige fejl og mangler skal PlanteCenter Fyn kontaktes hurtigst muligt, efter manglen bliver synlig. 

Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation af varer, skal PlanteCenter Fyn kontaktes, så vi kan aftale nærmere med hensyn til ombytning og returnering. Opstår der andre problemer med varen, bedes du venligst kontakte PlanteCenter Fyn, og vi vil stå klar til at hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt. 

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Reklamationer sendes til 

PlanteCenter Fyn

Bøjden 2

5792 Årslev

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav eller lignende. 

Når du returnerer din reklamation, bedes du oplyse, hvad problemet er, og gerne så detaljeret som muligt. 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og at du skal have en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger så hurtigt som muligt. 

Har vi sendt den forkerte vare til dig, bedes du straks kontakte PlanteCenter Fyn, og vi sender den korrekte vare til dig. Vi aftaler ligeledes returforløbet med den forkerte vare, og PlanteCenter Fyn betaler for returfragten på den forkerte vare. 

Er der transportskade på varen, bedes fragtmanden straks kontaktes, og der bedes ligeledes tages kontakt til PlanteCenter Fyn for levering af ny vare. 

Grogaranti

PlanteCenter Fyn yder grogaranti på flerårige planter. Det betyder, at planten kan byttes til en ny plante, hvis planten, trods korrekt pleje og vanding, ikke overlever. Fragtomkostninger er ikke dækket. 

Grogarantien gælder den første vækstsæson, (3 år for Færdighæk) dog ikke for barrodsplanter og planter i krukker. 

Udefrakommende påvirkninger, som har skadet planten efter plantning, f.eks. oversvømmelse, knækkede grene pga. kraftig blæst, svampeangreb fra jorden eller luften eller angreb af skadedyr giver ikke ret til at benytte grogarantien. 

Det er vigtigt at:


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@plantecenterfyn.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

Persondatapolitik

For at du kan handle på plantecenterfyn.dk har vi brug for oplysninger om dig. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

PlanteCenterFyn ApS, Bøjden 2, 5792 Årslev, CVR. 44182696 er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare dine persondata. Det vil sige, vi er dataansvarlige. 

Vi indsamler følgende personoplysninger om dig, når du handler på plantecenterfyn.dk:

Hvis du søger job hos PlanteCenter Fyn indsamler vi samme personoplysninger, derudover også CV og uddannelsespapirer.

Formålet med, at PlanteCenter Fyn indsamler dine data er, at:

Det er kun udvalgte, betroede medarbejdere fra PlanteCenter Fyn samt vores leverandører og fragtfirmaer, som har adgang til dine persondata. Formålet er at behandle dine persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål. 

Plantecenter Fyn kan til enhver tid blive pålagt, gennem dom, lovgivning eller regulative krav, at videregive persondata til tredjeparter, domstole, offentlige myndigheder og lignende. 

PlanteCenter Fyn opbevarer som udgangspunkt dine persondata i 10 år fra registrering af dine persondata på plantecenterfyn.dk. 

Såfremt du særskilt samtykker til at modtage markesføringsmateriale fra PlanteCenter Fyn opbevarer vi dit navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer til dette formål. Vi sletter dine persondata, når du afmelder modtagelsen af markedsføringsmateriale, hvilket du til enhver tid frit kan gøre. Herefter sender vi dig ikke længere markedsføringsmateriale. 

Du har ret til at henvende dig til PlanteCenter Fyn for at få adgang til en oversigt over, hvilke af dine persondata vi opbevarer. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Enhver henvendelse skal ske til info@plantecenterfyn.dk

Persondata bliver opbevaret på en server, som er placeret indenfor EU. 

PlanteCenter Fyn har aftalt med den serveransvarlige, at denne har tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads med det formål at sikre dine persondata. 

Jobansøgeres uopfordrede ansøgninger slettes som udgangspunkt, efter vi har læst ansøgningen og vurderet, om vi har et konkret jobtilbud til dig, med mindre du samtykker til, at vi opbevarer den i en længere periode med henblik på at indgå i en eventuel ansættelsesproces på et senere tidspunkt.

Kontakt

Mail: info@plantecenterfyn.dk

Telefon: +45 24270007

www.plantecenterfyn.dk

CVR. nummer: 44182696

Bank: Frørup Andelskasse

Registreringsnummer: 5960

Kontonummer: 0008110223

Kontoradresse:

PlanteCenterFyn.dk Aps

Bøjden 8

5792 ÅrslevBEMÆRK, AT DER IKKE SÆLGES PLANTER FRA ADRESSEN


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Plantecenterfyn.dk

Bøjden 2

5792 Årslev

e-mail: info@plantecenterfyn.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.07.2023

BEMÆRK, AT DER IKKE SÆLGES PLANTER FRA ADRESSEN