PlanteCenter Fyns logo

Gavekort

Et gavekort til PlanteCenter Fyn vil gøre enhver haveejer glad. Uanset, om du skal give en gave til ‘den der person’, der har alt, eller om gaven skal gives udenfor den traditionelle havesæson, så vil et gavekort til en farverig verden af haveplanter helt sikkert sprede glæde hos modtageren.

Indehaveren af gavekortet får et bredt udvalg af sunde, danskproducerede planter til haven at vælge imellem. Måske mangler vedkommende et æbletræ i haven, eller måske trænger denne til at friske hækken op. Det kan også være en modtager, der ikke længere har så meget overskud til haven, og derfor skal hjælpes med et smukt bunddække. Modtageren kan frit vælge imellem alle varer hos PlanteCenter Fyn.

Produkter

Nogle gange kan det være svært at finde den rette gave. Sommetider er det rart at give en anderledes gave. Derfor synes vi, at den perfekte gave kan være et gavekort til en hel webshop fyldt med skønne haveplanter. I vores shop kan indehaveren af gavekortet læse om hver enkelt vare og se billeder af de mange smukke planter. Gartneren sidder altid klar ved telefonen til at give gode råd og vejledning, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Hvornår kan gavekortet bruges?

Den heldige modtager af et gavekort til PlanteCenter Fyn kan benytte gavekortet når som helst, og det kan deles op i flere køb, så hele gavekortet skal ikke nødvendigvis benyttes på en gang. 

Hvor hurtigt kommer gavekortet?

Køber du et gavekort til en du holder af, modtager du gavekortet, så snart handlen er gået igennem. Der er således ingen leveringstid, og du skal ikke betale for fragt. Det er den perfekte gave, hvis du skal give den væk i dag.

Hvordan kommer gavekortet til mig?

Gavekortet bliver sendt til dig i en mail, så snart handlen er gået igennem. Du kan derefter vælge at printe gavekortet ud og pakke det ind, eller blot videresende gavekortet til den, der skal have det i gave via mail.

Kan jeg vælge et andet beløb?

Vi har mange forskellige beløb at vælge imellem, men har vi ikke lige det, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Du bestemmer selv, hvor stort beløbet på gavekortet skal være, og vi tilpasser det gerne til dit budget.

Hvor længe gælder gavekortet?

Hos PlanteCenter Fyn gælder et gavekort i op til 2 år, så modtageren af din dejlige gave skal på ingen måde skynde sig at bruge det. Der er masser af tid til at planlægge, hvad den nyttige gave skal bruges til.

Kan jeg købe flere gavekort på en gang?

Hvis du skal give flere gavekort væk, lægger du blot så mange i kurven, som du har brug for. Lægger du for eksempel 3 gavekort i kurven på 500 kroner hver, så bliver de ikke lagt sammen til et stort beløb, men du får tilsendt 3 individuelle gavekort.

Kan min virksomhed give et gavekort til personalet?

Er du virksomhedsejer og vil glæde dit personale med en brugbar gave, er gavekortet fra PlanteCenter Fyn en oplagt mulighed. Du kan betale med din virksomheds betalingskort, og du vil få tilsendt en kvittering med nødvendige oplysninger. Ønsker du at betale via bankoverførsel, bedes du kontakte os, og så finder vi ud af det sammen.