PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Ahrista Æbletræ

Ahrista Æbletræ 5-8 grene

Produktinformation

369,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Ahrista-æbler er velformede runde, røde-gule æbler med et skær af pink nuancer. Sprøde, faste og saftige er frugterne af sorten ‘Ahrista’ som spiseæbler. De smager sødt med et strejf af syrlighed og du får rigeligt af dem hvert år i september, da træet er frugtbart og har en gavmild bæring.
En ny sort der har god skurvresistens.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

A-kvalitet, 5-8 grene.
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme M7, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Ahrista-æbler bibeholder deres gode smag og konsistens under opbevaring. Selve træet har en smuk og god forgrening, du kan nyde at betragte årstid for årstid. I foråret blomstrer Ahrista-træet med sart lyserøde blomster.

‘Ahrista’ er en spændende nyere æblesort, der har en rigtig god skurvresistens. Derfor er det også en velegnet sort til, at dyrke økologisk. Et ‘Ahrista’ æbletræ er rigtbærende, og giver en god høst, hvert år i september måned. Ahrista-æbler kan fint opbevares omkring en måned.

Ahrista-æbler er runde, mellemstore rød/gule æbler med rød solside med et skær af pink. Sorten ‘Ahrista’ modner i midten af september måned.  Af konsistens er Ahrista-æbler sprøde, saftige og faste, også efter længere tids opbevaring. Smagen på et æble af sorten Ahrista er syrlig-sød og får gode bedømmelser smagsmæssigt.

Af vækst er sorten ‘Ahrista’ middel til kraftig. Et Ahrista-æbletræ er kendetegnet ved en  med god forgrening, med 5-8 sunde grene. Denne type æbletræ er let at forme ved beskæring, så det passer perfekt ind i netop din have.

Sorten ‘Ahrista’ er af nyere dato og stammer oprindeligt fra Tyskland. Den er kendt siden 1995. ‘Ahrista’ er blevet til ved en krydsning mellem den populære sort ‘Elstar, ’ og en ikke navngivet sort.

Bestøvningsoversigt for æbler

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)