PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Spartan - Æbletræ

Spartan - Æbletræ 5-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

I det tidlige forår blomstrer træet med hvide, dekorative blomster og henover sommeren sætter det masser af æbler, der med fordel kan tyndes ud i. I sensommeren skifter æblerne farve til smukke, dybt mørkerøde toner og i oktober modnes æblerne, der kan gemmes mørkt og køligt helt frem til marts. 

Udover den smukke farve er Spartan æblet utroligt saftigt, smagfuldt og med hvidt frugtkød i skarp kontrast til den kraftigt røde skræl.

Et fint spise og dessertæble, det er saftigt og velsmagende. Hvidt frugtkød.

Opret og middelkraftig vækst.

A-kvalitet 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Spartansk vil vi ikke kalde dette æbletræ, på trods af navnet. Det er et gavmildt og sundt træ, der er middelstort af størrelse med meget opretstående krone, og det er utroligt smukt gennem hele sæsonen. Grundet den forholdsvis sene modning samt muligheden for at opbevare æblerne, er det en æblesort, der kan forlænge smagen af god, dansk sommer langt ind i de mørke måneder.

Hvis du vælger at plante endnu et æbletræ i haven til at bestøve dit Spartan æbletræ, vil vi anbefale dig at plante et tidligere æble, så du har glæde af æblesæsonen i en stor del af året.  

Sorten er fra 1920’erne og stammer fra en region ved navn Summerland i Canada. Æblet formodes at være en krydsning mellem McIntosh og Yellow Newton Pippin. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)