PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Herrepære - Pæretræ

Herrepære - Pæretræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

De græsgrønne Herrepærer regnes for nogle af de allerbedste frugter, i danske haver. Pærernes farve har et solgult strejf, og kan på solsiden opnå en dekorativ olivenfarvet eller violet kulør, der senere skifter til orange-gule nuancer.
Herrepærernes frugtkød er hvidt med en antydning af lysegrønt.
Hærrepære-træet er tidligtbærende, og du vil midt i september måned kunne høste smeltende, aromatisk og sødmefulde frugter herfra.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Herrepære pæretræ med pæne og meget velsmagende spisepærer

Sorten ‘Herrepære’ er en fremragende efterårs-pære, der også er værd at plante, for sin  gode frugtsætning. Sorten er sund og meget let, at dyrke. Frugterne er velsmagende, mellemstore frugter, mellem 5-7 cm, top-formede og har en rund bug. Herrepære-træet er et opret træ, der under bæring vil brede sig ud, og få en mere hængende grenvækst. Kronen på denne sort er kendetegnet ved mange og slanke grene. Pærerne er smagsmæssigt bedst helt friskplukkede fra træet. De er Ikke egnet til længere tids lagring.

Den præcise oprindelse for denne pæresort kendes ikke. Herrepære-sorten kaldes også  ‘Seigneur,’ og omtales første gang i 1831 i England, som en sort stammende fra Belgien. Herrepærer-træerne er kendt i danske planteskoler siden midten af 1800-tallet.

For at få Herrepærer skal træet bestøves af andre sorter.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

A kvalitet 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 130 til 200 cm.
Grundstamme Kvæde A, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets pæretræ.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)