PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Concorde - Pæretræ

Concorde - Pæretræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Concorde er fin nyere pæresort, skabt af gamle, internationalt anerkendte pæresorter. Concorde rummer de bedste kvaliteter fra Frankrigs stolthed ‘Comice’ og Englands darling ‘Conference’. I oktober måned kan du høste sødmefulde og lidt krydrede spisepærer af denne sort.
Concorde-pærer er gulgrønne frugter med nydelig rødlig solside. Pæretræet ‘Concorde’ egner sig rigtig godt i en mindre have. 
Concorde bliver af nogen kaldt selvbestøvende, men hvis du vil have en god bestøvning, er det en rigtig god ide at plante 2 forskellige sorter.

Læs mere om bestøvning af pæretræer.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Concorde pæretræ med velsmagende og søde let krydrede pærer.

‘Concorde’ er en glimrende, nyere krydsning mellem ‘Comice’, som er den fineste franske sort, og Englands bedste pæresort ‘Conference’. Siden 1984 har ‘Concorde’ været på markedet, og glædet haveejere med saftige og aromatiske pærer.

Concorde-pærer modner i oktober måned, og kan lagres helt frem til februar. Det er altså en af de mest holdbare pæresorter, hvad lagring angår.

Frugten af Concorde er mellemstor og bliver ca. 6-7 cm i længde. Concorde-træet udvikler en køn opret krone, der vokser i et roligt tempo. Denne pæresort er selvbestøvende, ikke så omfangsrig,  og derfor særdeles eftertragtet som sort til mindre haver. I højden Concorde-pæretræet blive op mod 5-6 meter.For at få en god bestøvning af Concorde træet, skal det bestøves af en anden pæresort.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

Et Dansk produceret kvalitets pæretræ.

A kvalitet 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 120 til 160 cm.
Grundstamme Kvæde A, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)