👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Clapps Favorite - Pæretræ

Clapps Favorite - Pæretræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Et pæretræ af sorten ‘Clapps Favorite’ udvikler sig hurtigt til et stort og smukt frugttræ i haven. Frugterne af denne pæresort modner tidligt på sæsonen.
Pærerne er lysegrønne-citrongule og har en fin stribet rødbrun marmorering på solsiden. At sætte tænderne i en Clapps Favorite-pære er en behageligt sød og en anelse krydret smagsoplevelse.
Træets vækst er fuld af kraft, og som sort er ‘Clapps Favorite’ et af de mest robuste og sunde.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Clapps Favorite - pæretræ med store pærer med sød smag og krydret aroma.

Clapps Favorite-pærer er frugter af rigtig god spisekvalitet. Denne sort er tidligt bærende, og du vil kunne glæde dig til, at høste disse lækre spisepærer allerede i slutningen af august og begyndelsen af september måned.

Clapps Favorite-sortens frugter er ikke så langtidsholdbare, og de er bedst at spise umiddelbart efter de er høstet. Du kan også henkoge, sylte eller tørre dem. Hvis du vælger at fryse de overskydende pærer, kan de fint anvendes til grød eller marmelade senere.

Pæretræet af sorten Clapps Favorite er middelstort, kraftig af vækst, og har en flot pyramidal krone og opret grenvækst. Ønsker du et pæretræ med et næsten skulpturelt udtryk, er denne sort i særklasse.

Pærer af denne sort har en mat, lys grøn til gul grundfarve, og dækkes på solsiden af en rødbrun stribet og marmoreret dækfarve. Smagsmæssigt er der fint med sødme i denne sort. Frugtkødet er lidt kornet og dejligt saftigt.

Clapps Favorite’ stammer oprindeligt fra USA, hvor den kendes helt tilbage til 1860. Allerede et årti senere, i 1870 er den fundet til Danmark
For at få Clapps Favorite pærer skal træet bestøves af en anden sort.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

Et dansk produceret kvalitets pæretræ.

A kvalitet 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 130 til 200 cm.
Grundstamme Kvæde A, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)