Cotula Squalida - Trædebregne

Trædebregnen Cotula ‘Squalida’ er en rigtig god, meget lav type af bunddække. Cotula Squalida stedsegrøn og giver bunden af haven et frodigt udtryk året rundt. ‘Squalida’ har en meget flot lysegrøn kulør om foråret, og bliver lidt mørkere senere på året. Trædebregner af sorten ‘Squalida’ er helt tætte i væksten, og trives i både sol og skygge. Bare at jorden ikke er for tør. Trædebregner bruges meget i japanske haver. Du skal bruge 8-10 planter pr m2. Minimumskøb er 50 stk.

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 1-3 hverdage

Trædebregner, Cotula ‘Squalida’ - lave, nemme og dekorative bunddækkeplanter

Trædebregner af en ganske lav type af bunddække, som du faktisk kan gå på, uden at planterne tager skade. Et friskt, grønt trædebregne-bunddække ligner et tæppe af ganske små frodige bregner i sammenhæng. Trædebregner tåler betrædning, og anvendes f.eks. i Legoland som ”græsplæne” mellem lego-husene. 

 

Denne trædebregne breder sig ved rodskud og er nøjsom og nem at passe. Du kan sætte dit trædebregne bunddække i en japansk inspireret have, i stenbed eller mellem trædesten, hvor det ikke er let at slå græs. De lave Cotula ‘Squalida’ står også flot under større planter, buske og træer i haven.