PlanteCenter Fyns logo
Bunddække som bestilles fra den 16/2 til den 6/3, leveres onsdag den 8/3.
Dansk produceret
Cotula Squalida - Trædebregne
Cotula Squalida - Trædebregne

Cotula Squalida - Trædebregne

Produktinformation

15,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Vi anbefaler at du venter til foråret med at plante trædebregner.

Trædebregnen Cotula ‘Squalida’ er en rigtig god, meget lav type af bunddække. Cotula Squalida stedsegrøn og giver bunden af haven et frodigt udtryk året rundt. ‘Squalida’ har en meget flot lysegrøn kulør om foråret, og bliver lidt mørkere senere på året. Trædebregner af sorten ‘Squalida’ er helt tætte i væksten, og trives i både sol og skygge. Bare at jorden ikke er for tør. Trædebregner bruges meget i japanske haver. Du skal bruge 8-10 planter pr m2. Minimumskøb er 50 stk.

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Trædebregner, Cotula ‘Squalida’ - lave, nemme og dekorative bunddækkeplanter

Trædebregner af en ganske lav type af bunddække, som du faktisk kan gå på, uden at planterne tager skade. Et friskt, grønt trædebregne-bunddække ligner et tæppe af ganske små frodige bregner i sammenhæng. Trædebregner tåler betrædning, og anvendes f.eks. i Legoland som ”græsplæne” mellem lego-husene. 

 

Denne trædebregne breder sig ved rodskud og er nøjsom og nem at passe. Du kan sætte dit trædebregne bunddække i en japansk inspireret have, i stenbed eller mellem trædesten, hvor det ikke er let at slå græs. De lave Cotula ‘Squalida’ står også flot under større planter, buske og træer i haven. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)