Ingrid Marie - Æbletræ

Ingrid Marie - Æbletræ 5-8 grene

Ingrid Marie Dansk æble fra den fynske muld, med god spisekvalitet. 
Vil du have et frugtbart træ, hvor du er sikret æbler med god spisekvalitet, så kan det være, du skal vælge sorten Ingrid Marie. 
Æblesorten Ingrid Marie voksede oprindeligt i en have ved højskolen i Flemløse på Fyn, og Ingrid Marie æbletræet er i dag et af de mest plantede æbletræer i danske haver. 
Hvis du vælger Ingrid Marie æblet i din have, får du et æbletræ med en bred og tæt krone, hvorfra der kommer smukke røde æbler med en frisk og syrlig smag, der kan plukkes fra først i oktober. 

Et Dansk produceret kvalitets æbletræ.

299,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 2-4 hverdage

‘Ingrid Marie’ er et dansk æble fra den fynske muld med særdeles god spisekvalitet.

Vil du have et robust, frugtbart træ, hvor du er sikret æbler med god spisekvalitet, så kan det være, du skal vælge national-sorten Ingrid Marie.

Æblesorten ‘Ingrid Marie’ voksede oprindeligt i en have ved højskolen i Flemløse på Fyn i år 1910. Ingrid Marie æbletræet er i dag et af de mest plantede æbletræer i danske haver. Sorten er fremkommet som en krydsning mellem sorterne  ‘Cox Orange’ og ‘ Cox Pomona’.

Hvis du vælger at plante Ingrid Marie-æbletræet i din have, får du et æbletræ med middelkraftig vækst, og en bred og tæt krone, hvorfra der kommer smukke røde æbler med en frisk og syrlig smag. Ingrid Marie-æblerne kan plukkes fra først i oktober måned. Dæk-farven på denne sort er gennemgående rød og frugtkødet er hvidt med grønt skær.

For at du kan få æbler, så skal træet bestøves af en anden æblesort. Fra Ingrid Marie-æbletræet kan du høste aromatiske spiseæbler, der også er velegnede til tilberedning.

For at du kan få æbler, så skal træet bestøves af en anden æblesort.

Bestøvningsoversigt for æbler

 

A-kvalitet 5-8 grene
Leveres i 5 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.