PlanteCenter Fyns logo
Astrakan Gyllenkrok æbletræ

Astrakan Gyllenkrok æbletræ 5-8 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Beskrivelse

Dette æbletræ giver utroligt velsmagende, saftige spiseæbler og har en lang høst, da frugterne modnes over en længere periode. Allerede fra slutningen af august og et stykke ind i september, kan du plukke af disse skønne æbler. Æblerne bliver middelstore og røde, frugtkødet lyst og kan få et let rosa skær. De er meget aromatiske og let syrlige i smagen.

Astrakan Gyllenkrok vokser kraftigt, derfor har træet brug for at have god plads. Også meget velegnet til sandet jord.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Der er lidt usikkerhed om, hvorvidt træet stammer fra Rusland eller Sverige, men opfattelsen er, at Astrakan Gyllenkrok er importeret til Sverige fra Rusland tilbage i 1700-tallet og har formentlig fået sit navn efter Baron Gyllenkrok i Sverige i 1800-tallet. I slutningen af 1800-tallet er æblet nævnt i danske botaniske sammenhænge. 

Det er et træ, der kan vokse de fleste steder, så længe det får god plads omkring sig. Det er et kraftigt træ med en bred krone, og grenene kan blive krogede, når træet ældes. Astrakan Gyllenkrok er et rigtbærende træ, der blomstrer tidligt med skønne hvid-rosa blomster og ligeledes også modner tidligt med masser af saftige frugter.

A-kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.