PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Æble Rød Gråsten

Rød Gråsten Æbletræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Måske har du allerede smagt de sødmefulde og krydrede, historiske Gråsten-æbler, og tænkt at netop denne sort, der er kåret til Danmarks nationalæble, ville være en fornøjelse at kunne høste fra. Med ‘Rød Gråsten’ får du de mange gode kvaliteter fra det oprindelige Gråsten-æble, i en endnu smukkere og mere udpræget rød farve. ‘Rød Gråsten’ blomstrer tidligt, og kan høstes i september måned og frem til begyndelsen af oktober.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

‘Rød Gråsten’ blomstrer som en af de første æble-sorter med store, hvide, mildt duftende æbleblomster, og bærer også frugt tidligt på sæsonen. Et rødt Gråsten-æble er en meget dekorativt rødstribet og lidt kantet frugt. Vælger du at investere i denne spændende sort, får du et flot, hårdfør æbletræ med opret, sund og kraftigt vækst. Samt let hængende grene.

Det oprindelige Gråsten-æble har status af nationalæble i Danmark. Sorten stammer fra Gråsten slot, hvor den har været dyrket siden 1600-tallet.  Rød Gråsten er en nyere og forbedret version af denne sort. Gråsten-æbler er krydrede, sødmefulde og saftige frugter med en ganske fin syrlighed. Rød Gråsten er en kloning af sorten Gråsten, hvor æblernes farve er mere udpræget rød, end de oprindelige ved Gråsten-æbler.

A-kvalitet, 4-8 grenet
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Bestøvningsoversigt for æbler

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)