PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Ildrød Pigeon'

Heister Æble Ildrød Pigeon

Produktinformation

549,00 DKK

De smukke, ildrøde Pigeon-æbler er en særlig delikatesse inden for æbler. Æblerne er ganske små, meget dekorative og nogle af de dyreste at købe i butikkerne. Sammenlignet med de almindelige Pigeon-æbler, er denne ildrøde sorts frugter mindre og mere røde, med en meget flot flammende farve. Når du vælger at investere i en flot Heister med ‘Ildrøde Pigeon’ æbler, vil du kunne høste disse betagende, små æbler i september-oktober, og have søde frugter helt frem til jul.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Røde Pigeon-æbler har været dyrket i Danmark siden sidste halvdel af 1800-tallet. De ildrøde, smukke Pigeonæbler er meget dekorative, og deres gode holdbarhed gør, at de kan anvendes som hjemmedyrket indslag på julebordet eller ligefrem som pynt på juletræet. Med en ‘Ildrød Pigeon’ Heister får du rigeligt med fantastisk charmerende kvalitets-æbler.

Når du investerer i et flot ‘Ildrød Pigeon’ Heister Æbletræ, skal du være opmærksom på, at denne æblesort ikke er selvbestøvende. Er du interesseret i at plante flere æblesorter, vil du med fordel kunne plante gode sorter som ‘James Grieve’, ‘Ingrid Marie’ og Topaz’ sammen med ‘Ildrød Pigeon’. Disse sorter fungerer nemlig fantastisk godt som bestøvere for ‘Ildrød Pigeon’. ‘James Grieve’, ‘Ingrid Marie’ og ‘Topaz’  fås både som standard-æbletræer og Heister. Sorterne ‘James Grieve’ og ‘Ingrid Marie’ kan evt. også sættes som espalierede æbletræer og ad en sydvendt mur, eller op ad et rækværk. 

Når du vælger ‘Ildrød Pigeon’ som Heister Æbletræ, får et flot stort æbletræ i haven. Heistere er podet på A2 grundstamme, der giver særligt kraftig vækst. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at placere dit nye æbletræ, hvor der er god plads til at træet kan udfolde sig. ‘Ildrød Pigeon’ Heister Æbletræer måler 175-200 cm og leveres i solide 15 liters potter.

 

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)