PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Filippa'

Heister Æble 'Filippa'

Produktinformation

549,00 DKK

Filippa en æblesort der giver velsmagende og holdbare æbler

Kunne du tænke dig et dekorativt, stort æbletræ i din have, hvorfra du vil kunne høste dejlige, duftende spiseæbler med rigtig god smag, så er den gamle, danske æblesort ‘Filippa’ måske lige det du søger. ‘Filippa’ er en meget robust æblesort med stor modstandsdygtighed overfor sygdomme. Med et Heister ‘Filippa’ Æbletræ i haven får du et stort, kraftigt æbletræ, der med tiden vil bære mange skønne Filippa-æbler, du vil kunne høste, når det modner i septembers sensommerdage.

Ikke på lager

Når du planter et Heister 'Filippa' Æbletræ, vil du kunne nyde synet af et solidt æbletræ med prægtig, bred, afrundet krone og slank grenvækst. Filippa-æbletræet er en rigtig god tidligt blomstrende æble-sort, der samtidig fungerer rigtig godt som bestøver for mange andre sorter af æbler. Søger du et Heister-æbletræ, der kan bestøve andre æbletræer i din have, vil du derfor med stor sandsynlighed kunne få gavn af at vælge sorten 'Filippa'. 

 

Et Heister 'Filippa' æbletræ er ikke selvbestøvende. Du skal altså sætte andre gode æblesorter sammen med dit nye Heister 'Filippa' æbletræ. Gode bestøvere for æblesorten 'Filippa' er sorter som f.eks. 'Aroma', 'Discovery' og 'Katinka'. Alle disse tre æblesorter fås både som Heister og som standard-æbletræer.

 

Det nye 'Filippa' Heister-æbletræ leveres i en kraftig 15 liters potte, og har kraftige rødder. Det nye Heister Æbletræ vil derfor have de bedste forudsætninger for hurtigt at kunne skaffe sig selv det vand og næring træet behøver. Et Heister Æbletræ er podet på en grundstamme ved navn A2. Denne grundstamme gør at Heister-æbletræerne udvikler sig til større frugttræer end f.eks. Standard-æbletræerne. Dit nye Heister Æbletræ har en højde på 175-200 cm ved levering.

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)