PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Søjleæble 'Starcats'

Søjleæble 'Starcats'

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser
‘Starcats’ er et slankt, søjleformet æbletræ med fint grønt løv. Ønsker du elegante æbletræer, der skygger minimalt, så er søjletræer velvalgte. Frugterne fra æblesorten ‘Starcats’ er runde og fint rødstribede. Starcats-æbler er saftige og sprøde æbler med lækkert, lyst frugtkød. Du kan plukke de modne ‘Starcats’ æbler i september måned. Æblerne kan sidde længe på træet, og kan høstes løbende i september måned.

Ikke på lager

Malus Domestica ‘Starcats’ - slankt søjletræ med saftige, rødstribede æbler 

Af smag minder ‘Starcats’ æbler en del om æbler af den populære sort ‘Elstar’. Begge sorter danner gyldne, saftige, syrlig-søde æbler med rigtig god spisekvalitet. Et ‘Starcats’ æble er et rigtig godt spiseæble, der smager bedst umiddelbart efter høst. 

Dit nye ‘Starcats’ søjleæbletræ er et 2-årigt æbletræ. Når du modtager det, vil det være omkring 80-100 cm højt. Med tiden bliver søjleæbletræet op til 3 meter højt. Du kan plante dit nye ‘Starcats’ søjleæbletræ i god, næringsrig havejord. Ligesom andre frugttræer, foretrækker ‘Starcats’ søjleæbletræer også en placering i sol eller eventuelt halvskygge. 

‘Starcats’ er en meget sund og robust æblesort. Et søjleæbletræ af denne sort, danner mange sporer. Er der gode bestøvningsforhold, vil denne sort have en rig bæring. ‘Starcats’ æbletræer blomstrer sent, og fungerer godt som bestøver for mange andre æblesorter. ‘Starcats’ er ikke selvbestøvende, og det er derfor vigtigt at der er andre æbletræer i nærheden, der bestøve ‘Starcats’ æbletræet. Har du allerede paradisæbletræer i haven, eller sorter som ‘Filippa’ eller ‘Belle de Boskoop’, så er der gode muligheder for en rigtig fin bestøvning. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)