PlanteCenter Fyns logo
Søjleæble 'Redcats'

Søjleæble 'Redcats'

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Når du vælger ‘Redcats’ søjleæbletræer til haven, får du meget elegante søjleformede frugttræer med stor prydværdi. ‘Redcats’ æbler modner i september måned og sidder længe på æbletræet. Derfor kan du nyde de velsmagende, friskplukkede ‘Redcats’ æbler løbende i september måned. ‘Redcats’ æbler er flotte, runde mellemstore spiseæbler af rigtig god kvalitet. Æblerne er sprøde og har dejligt saftigt frugtkød, med en lækker sødmefuld smag.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Malus Domestica ‘Redcats’ -  flot søjletræ med friske, røde spiseæbler 

‘Redcats’ æbler minder af smag en hel del om om æbler af sorten ‘Gala’. Du modtager et 2-årigt æbletræ i en 6,5 eller 10 liters potte. Ved levering er søjletræet mellem 70 og 100 cm. Du kan plante dit nye ‘Redcats’ søjleæbletræ på en solrig placering i haven, eller hvor der er halvskygge. ‘Redcats æbletræet er sundt og modstandsdygtigt, og trives i almindelig, næringsrig havejord. 

‘Redcats’ æbler bør spises umiddelbart efter de er høstet. ‘Redcats’ er rigtig gode spiseæbler, men egner sig ikke til længere tids opbevaring. De kan eventuelt opbevares på køl kortvarigt inden brug. De er bedst umiddelbart efter de er plukket.

Søjleæbletræer af sorten ‘Redcats’ fungerer godt som bestøvere for mange andre sorter af æbletræer i haven. ‘Redcats’ er ikke en selvbestøvende æblesort, og det er derfor nødvendigt med andre æbletræer i nærheden, for at opnå god bestøvning og bæring. Har du allerede et flot paradisæbletræ, eller andre gode bestøvere, som f.eks. som ‘Filippa’ eller Discovery’, har du gode bestøvnings-betingelser for dit nye ‘Redcats’ søjleæbletræ. 

Æblesorten ‘Redcats’  kendes siden 1996. ‘Redcats’ er en krydsning mellem æblesorten ‘Walz’ og en ikke navngivet søjleæble-sort.