Søjleæble 'Greencats'

Søjleæble 'Greencats'

Vil du gerne dyrke søjleæbler, der af smag minder om ‘Granny Smith’ æblet, så er sorten ‘Greencats’ det bedste valg. ‘Greencats’ æbler er søde og friske grønne æbler med rigtig god, fast konsistens. Søjleæbletræet ‘Greencats’ er slank og meget dekorativt. I maj måned blomstrer det med charmerende, hvide æbleblomster. Du får et frugttræ med stor prydværdi, som bærer dejlige, grønne spiseæbler i slutningen af september måned. ‘Greencats’ æbler har en rigtig god holdbarhed.

369,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Malus Domestica ‘Greencats’ - elegant søjleæbletræ med friske, grønne spiseæbler 

Malus Domestica ‘Greencats’ er spiseæbler af bedste kvalitet, og så har de oven i købet en rigtig god holdbarhed. Opbevarer du din høst af ‘Greencats’ æbler køligt, kan de fint holde sig helt frem til december måned, eller længere. ‘Greencats’ æbler er især velegnede i sprøde efterårssalater eller tilberedte i krydrede karryretter. Du kan selvfølgelig også lave traditionelle æble-retter og bagværk med dine saftige, grønne æbler. Kernehuset fylder ganske lidt i æbler af denne sort. 

‘Greencats er en sund og meget let dyrkelig søjle-æblesort. Du modtager et søjleæbletræ med en højde på 70-100 cm i 6,5 eller 10 liters potte. Fuldt udvokset kan ‘Greencats’ søjleæbletræet opnå en højde på omkring 3 meter. 

Søjleæbletræs-sorten ‘Greencats’ er dannet ved at krydse sorterne ‘Bolero’ og ‘Golden Delicious’. Frugttræet er slankt og kompakt med kønt, grønt løv og mange sporer.