PlanteCenter Fyns logo
Søjleæble 'Freja'

Søjleæble 'Freja'

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Et søjleæbletræ af sorten ‘Freja’ er et meget slank og kønt frugttræ, der vil pryde haven med sine søjleformede vækst. I maj måned blomstrer æblesorten ‘Freja’ med hvide blomster. Søjleæbletræet ‘Freja’ er slankt og bladene er store og grønne. Et ‘Freja’ æble er et fantastisk velsmagende, rødt, let dugget æble med fine violette nuancer. ‘Freja’ æbler modner i slutningen af september måned, og har god holdbarhed.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Malus Domestica ‘Freja’ -  smukt søjletræ med fantastisk lækre september-æbler

Når du bestiller dit nye ‘Freja’ søjleæbletræ, vil du modtage en sund og robust 2-årig plante. Du kan plante dit ‘Freja’ søjleæbletræ i almindelig, god næringsrig havejord.  Gerne i læ på en solrig placering i haven. Fuldt udvokset vil dit ‘Freja’ søjleæbletræ kunne opnå en højde på 3-4 m. 

Æblesorten ‘Freja’ er ikke selvbestøvende. Du har derfor brug for andre gode æblesorter i nærheden, der vi kunne bestøve søjleæbletræet. Du kan eventuelt sætte flere søjletræer eller andre gode æbletræs-typer i haven, for at skabe gode bestøvningsforhold. Æblesorter som ‘James Grieve’ og ‘Filippa’ fungerer generelt godt som bestøvere. 

Med et søjleæbletræ af sorten ‘Freja’ har du en hårdfør og meget sund æblesort. Træet er kompakt, og vil kunne give mange meget velsmagende æbler, med god holdbarhed. På køl kan ‘Freja’ æbler gemmes frem til december måned.