PlanteCenter Fyns logo
James Grieve - Æbletræ

James Grieve æbletræ på vildstamme 5-8 grene

Produktinformation

399,00 DKK

Beskrivelse

James Grieve sunde og letdyrkelige æbletræer, der er ideelle til haven.

Leder du efter en æblesort, der giver et prægtigt højt træ med velformet krone, og som samtidig er let at dyrke, er sorten ‘James Grieve’ muligvis det helt rette valg for dig. Denne æblesort bærer flotte blanke, mellemstore frugter, der er kendetegnet ved deres saftighed og gode spisekvalitet. ‘James Grieve’ er en yderst robust æblesort, der vil pryde din have.

Et Dansk produceret kvalitets æbletræ.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

‘James Grieve’ er  sunde og let dyrkelige kvalitetsæbletræer, der er ideelle til haven. Er du på udkig efter et træ, der er sundt, nemt og ideelt til almindelige haver, så kan vi anbefale et æbletræ af James Grieve-sorten.

James Grieve-æbler er middelstore og meget skinnende, røde æbler, der er meget saftige og har en sød smag. Selve træet er høj af vækst, og opnår en velformet og smuk krone.

Hvis du bestiller et James Grieve-æbletræ, får du et æbletræ, der er ideelt til haven, fordi det er let-dyrkeligt, sundt og hårdfør.

Sorten ‘James Grieve’ har mere end hundrede år bag sig, og stammer fra Edinburgh, hvor det kendes siden tiden omkring 1890.

For at du kan få æbler, så skal træet bestøves af et andet æbletræ.

A-kvalitet 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Bestøvningsoversigt for æbler