👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Rød Ananas'

Heister Æble 'Rød Ananas'

Produktinformation

499,00 DKK

Når du planter et stort, sundt Heister æbletræ af sorten ‘Rød Ananas’, vil du med tiden kunne høste fantastisk gode kvalitets-spiseæbler. ‘Rød Ananas’ Heister-æbletræet bærer små, lækre, hvid-gule til intenst røde æbler, der modner ganske tidligt på sæsonen, allerede i august måned. ‘Rød Ananas’ Heister er en velanset æblesort, som du vil kunne få meget glæde af. Med et ‘Rød Ananas’ Heister Æbletræ får du et kraftigt frugttræ med dejlige august-æbler.

Ikke på lager

‘Rød Ananas’ er en rigtig god æblesort, der har været dyrket i Danmark siden begyndelsen af 1900-tallet. Et Heister Æbletræ af sorten ‘Rød Ananas’ er podet på grundstammen A2, der giver træet en kraftig vækst. Når du vælger Heister ‘Rød Aroma’ vil du med årene opnå et stort frugttræ , der udvikler en flot, fyldig rund krone. 

 ‘Rød Ananas’ er ikke en selvbestøvende æblesort, og det er derfor godt at undersøge, om der er gode bestøvere for denne sort, inden for rækkevidde. Muligvis har du allerede andre gode æblesorter i haven, der vil kunne bestøve dit Heister æbletræ af sorten ‘Rød Ananas’. Hvis ikke kan, du f.eks. se nærmere på æblesorterne ‘Katinka’ og Filippa’, der både fås som standard-æbletræerdværg-æbletræer og Heister. Begge æblesorter fungerer rigtig godt som bestøvere for ‘Rød Ananas’. 

‘Rød Ananas’ er en æblesort, der sjældent er at finde i butikkerne. Vil du gerne kunne sætte tænderne i de lækre røde ananas-æbler, er det derfor en god ide at dyrke dem i haven. 

Heister-æbletræet ‘’Rød Ananas’ er podet på A2 grundstamme, der giver kraftig vækst, og leveres i stor 15 liters potte. Leveringshøjden på ‘Rød Ananas’ Heister er 175-200 cm.

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)