PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Espalie Æble 'Ritt Bjerregaard'
Espalier på stativ

Espalie Æble Ritt Bjerregaard

Produktinformation

599,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Ritt Bjerregaard æbletræ med saftige og søde æbler.

Skinnende sommeræbler i flotte røde nuancer, fulde af saft og sødme, er hvad du har i vente, hvis du vælger at plante et æbletræ af sorten ‘Ritt Bjerregaard’ i din have.
Denne æblesort er naturligvis opkaldt efter den velkendte danske politiker, af samme navn.
Selve æbletræet ‘Ritt Bjerregaard’ er et robust og sundt frugttræ, med stor modstandskraft. Ritt Bjerregaard-æbler kan du glæde dig til at høste først på sensommeren.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Ritt Bjerregaard-æbletræet giver saftige og søde æbler. Hvis du vil ha et æbletræ, der giver flotte røde og saftige sommeræbler, så kan æblesorten, der er opkaldt efter tidligere minister og overborgmester Ritt Bjerregaard, anbefales.

Et Ritt Bjerregaard-æble er et meget saftigt æble med en frisk og sød smag. Æblerne er modstandsdygtige over for skurv. Æblerne kan plukkes fra september måned, og er middelstore og skinnende røde.

Hvis du bestiller et Ritt Bjerregaard-æbletræ, så kan du se frem til at få et sundt og hårdfør kompakt træ, der blomstrer med hvide blomster i april-maj.

‘Ritt Bjerregaard’ er en af de nyere danske æblesorter, fra 2003. Denne æblesort stammer fra en frugtplantage ved Stestrup Old på Sjælland. Æblesorten ‘Ritt Bjerregaard’ er naturligvis opkaldt efter den tidligere overborgmester og minister Ritt Bjerregaard.

For at du kan få æbler, så skal træet bestøves af en anden æblesort.

A-kvalitet 
Leveres i 10 l. potte. 
Træerne leveres i 2 gren sæt
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)