PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Espalie Æble 'Ingrid Marie'
Espalier på stativ

Espalier Æble 'Ingrid Marie'

Produktinformation

599,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Ingrid Marie dansk æble fra den fynske muld, med god spisekvalitet. 
Et meget frugtbart træ, hvor du er sikret æbler med god spisekvalitet, så kan det være, du skal vælge sorten Ingrid Marie.
Hvis du vælger Ingrid Marie æblet i din have, får du et æbletræ med en bred og tæt krone, hvorfra der kommer smukke røde æbler med en frisk og syrlig smag, der kan plukkes fra først i oktober. 

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

‘Ingrid Marie’ er et dansk æble fra den fynske muld med særdeles god spisekvalitet.

Vil du have et robust, frugtbart træ, hvor du er sikret æbler med god spisekvalitet, så kan det være, du skal vælge national-sorten Ingrid Marie.

Æblesorten ‘Ingrid Marie’ voksede oprindeligt i en have ved højskolen i Flemløse på Fyn i år 1910. Ingrid Marie æbletræet er i dag et af de mest plantede æbletræer i danske haver. Sorten er fremkommet som en krydsning mellem sorterne  ‘Cox Orange’ og ‘ Cox Pomona’.

Hvis du vælger at plante Ingrid Marie-æbletræet i din have, får du et æbletræ med middelkraftig vækst, og en bred og tæt krone, hvorfra der kommer smukke røde æbler med en frisk og syrlig smag. Ingrid Marie-æblerne kan plukkes fra først i oktober måned. Dæk-farven på denne sort er gennemgående rød og frugtkødet er hvidt med grønt skær.

For at du kan få æbler, så skal træet bestøves af en anden æblesort. Fra Ingrid Marie-æbletræet kan du høste aromatiske spiseæbler, der også er velegnede til tilberedning.

For at du kan få æbler, så skal træet bestøves af en anden æblesort.

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte.
Træerne har grene i 2 etager og leveres på stativ.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)