PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Espalie Æble 'Aroma'
Espalie Æbletræ
Espalie Æbletræ

Espalier Æble 'Aroma'

Produktinformation

599,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Aroma æbletræ meget sund og hårdført æbletræ med høj spisekvalitet

Aroma-æbler er en af de skandinaviske favoritter indenfor æbler. Tidligt på æblesæsonen kan du fra et Aroma-æbletræ, høste skønne gule æbler med stribet rød dækfarve. Et æbletræ af denne sort er særdeles sundt, frugtbart og modstandsdygtigt. Æblerne fra et Aroma-æbletræ er kendetegnet ved god kvalitet og smag.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Aroma er en meget udbredt æblesort i Skandinavien. Sorten stammer fra Sverige, og er blevet til ved at krydse de kendte og afholdte sorter ‘Ingrid Marie’ og ‘Filippa’. Aromas popularitet skyldes med stor sandsynlighed, at det er en yderst sund sort, der kendetegnes ved høj spisekvalitet.

Aroma er en hårdfør æblesort, der er yderst modstandsdygtigt mod skurv. Derfor er denne æblesort også velegnet til økologisk dyrkning. Samtidig er Aroma-æbletræet meget frugtbart og rigtbærende.

Tidligt på sæsonen modner æbler af sorten Aroma. Allerede i september måned er Aroma-æblerne plukkemodne. Æblerne er runde i formen, gul-grønne i grundfarven og har smuk rød-stribet dækfarve. Af konsistens er Aroma et godt, mellemfast spiseæble. Smagen er frisk og sød-syrlig.

Selve æbletræet er kraftig vækstmæssigt. Et æbletræ af sorten ’Aroma’ danner en opret, bred og åben krone.

Aroma-sorten stammer fra Sverige, hvor den kan føres tilbage til 1947. Æbletræer fra plantecenter Fyn er produceret i Danmark, og tilpasset det danske klima. Du skal være opmærksom på, at denne sort ikke er selvbestøvende.

Denne sort er en blanding af de populære sorter ‘Ingrid Marie’ og Filippa’.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte.
Træerne har grene i 2 etager og leveres på stativ.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)