PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Dronning Louise Æbletræ

Dronning Louise Æbletræ

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kunne du tænke dig en dejlig æblesort, der giver flotte, ovale, mellemstore æbler med sødmefuld og skøn aromatisk æblesmag, så er æblesorten ‘Dronning Louise’ måske netop det du søger til haven. Æbletræet ‘Dronning Louise’ bærer 1. klasses æbler, der er klar til høst i midten af oktober måned. ‘Dronning Louise’ æbler har en fantastisk god holdbarhed, og kan anvendes helt frem til foråret. Med denne sort får du en skøn, gammel, dansk æblesort.

Ikke på lager

Malus domestica ‘Dronning Louise’ - dejlige, aromatiske og søde æbler med rigtig god holdbarhed

Når du planter et æbletræ af sorten ‘Dronning Louise’ i haven, får du små til mellemstore, dekorative rød-brune æbler. Dronning Louise æblernes form er oval, og frugterne er meget velsmagende. Søger du et rigtig godt alternativ til sorter som ‘Cox Orange’ eller ‘Belle de Boskoop’, så er ‘Dronning Louise’ æblesorten meget interessant. 

 

I oktober måned vil du kunne høste de velsmagende ‘Dronning Louise’ æbler. ‘Dronning Louise’ æbler smager skønt, med god sødme og dejlig aroma. Du kan både anvende din høst af fine, hjemmedyrkede ‘Dronning Louise’ æbler friske og tilberedte. ‘Dronning Louise’ æbler egner sig fantastisk godt til opbevaring. De kan fint gemmes helt frem til foråret, når du opbevarer dem rigtigt. 

 

‘Æbletræet ‘Dronning Louise’ er moderat af vækst og har dekorative, let overhængende grene. Frugterne er første klasses æbler, der vil være 5-6 cm i diameter. Med ‘Dronning Louise investerer du i et æbletræ, der kan blive gammelt. Du vil altså i rigtig mange år kunne have glæde af de sødmefulde og aromatiske spiseæbler, der også egner sig godt til tilberedning.

 

Med et æbletræ af sorten ‘Dronning Louise’ i haven, får du en spændende historisk æblesort, opkaldt efter Christian den niendes Dronning Louise. ‘Dronning Louise’ er en dansk æblesort med rødder i Sjælland. Sorten kendes siden 1892, og stammer fra Vordingborg. 

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)