PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
 'Browns Apple' Cider-Æbletræ

Cider-Æbletræ 'Browns Apple' 4-8 grene

Produktinformation

399,00 DKK

‘Browns Apple’ er en rigtig god, traditionel engelsk cider-æblesort, som du vil kunne lave den flotteste rød-gyldne æblecider af. Et æbletræ af sorten ‘Browns Apple’ er sundt og frugtbart. I slutningen af september og begyndelsen af oktober vil du fra denne æblesort kunne høste mange, mellemstore, røde æbler. ‘Browns Apple’ er først og fremmest frugter velegnede til most og cider, men kan også nydes som spiseæbler.

Ikke på lager

Malus Domestica ‘Browns Ample’ - æblesorten der giver en god, kraftig cidersmag

Denne æblesort har, som navnet antyder, engelsk oprindelse.‘Browns Apple’ kan føres tilbage til South Devon i England, hvor æblerne også traditionelt har været anvendt til produktion af cider.

‘Browns Apple’ æbletræet er middelkraftigt af vækst, og blomstrer kønt med hvide og lyserøde blomster i foråret. Fra denne æblesort vil du kunne høste mellemstore, flotte røde frugter, hvor frugtkødet har nuancer af rød. Mosten fra denne æblesort har derfor også en meget dekorativ rødlig farve. Du kan høste din ‘Browns Apple’ æbler i oktober og november måned. 

Frugtkødet har en mildt bitter og passende syrlig smag, der egner sig godt til cider. Du kan dog også anvende ‘Browns Apple’ som spiseæble. Med hjemmedyrkede æbler af sorten ‘Browns Apple’, kan du brygge en meget kraftig cider med en helt unik og god cider-smag.

Str. A-kvalitet, 5 liters potte, 4-8 grene.
Grundstamme MM106
Et dansk produceret kvalitets-træ.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)