Apistar Stjerneæble

Apistar (stjerneæble) - Æbletræ

Store gule og dekorative stjerneformede æbler med let og fast frugtkød, er hvad du har i vente, når du planter et æbletræ af sorten ‘Apistar’ i din have. Æblets farvepragt er gul som sommersolen, og får en let rødmen på solsiden. Smagen er mild og næsten helt uden syre.

Et Apistar-æbletræ er en af de æblesorter der bærer frugt midt på sæsonen, og som helt sikkert vil vække opmærksomhed ved sin usædvanlige form.

299,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

A-kvalitet 
Leveres i 5 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Æblesorten ‘Apistar’ er unik ved sine frugters form, og giver store, sjove, stjerneformede spiseæbler. Apistar-æbler er også meget dekorative med deres smukke gule kulør og lette dækfarve i varme røde nuancer.  Konsistensen på æblet ‘Apistar’ er god fast, og frugtkødet helt hvidt.

Æbler af sorten ‘Apistar’ er meget blide og velsmagende, da den kun indeholder ganske lidt frugtsyre. ‘Apistar’ modner i slutningen af sensommeren, og kan udmærket gemmes.

 

Vækstmæssigt er sorten ‘Apistar’ middelkraftigt. Træet bærer æbler i oktober, og det kan være en fordel at tynde ud i frugterne, for at opnå det bedste resultat.

 

Oprindelsen af denne æblesort kan spores til alperne i Østrig, og helt tilbage til romertiden.

Bestøvningsoversigt for æbler