Dværgmispel Cotoneaster d. 'Coral Beauty' Prima Færdig Bunddække

Dværgmispel - Cotoneaster ‘Coral Beauty’

Når du vælger Dværgmispelen Cotoneaster ‘Coral Beauty’ får du et færdigt rulle-bunddække med runde, flotte blanke blade. Denne sorts mørkegrønne graciøse bladvækst er stedsegrøn og dækker fantastisk godt af. i maj måned vil du få fornøjelsen af bunddækkets smukke, hvide blomsterflor i maj måned, som bierne også holder meget af at besøge. Efter blomstringen sætter ‘Coral Beauty’ de mest dekorative højrøde bær, som er en god fødekilde for havens fugle. 125 cm lang og 40 cm bred er hver rulle med frodigt færdig-bunddække, lige til at lægge.

Mindstesalg er 16 m2
Prisen er pr. m2

799,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
48 769,00 DKK 1.440,00 DKK

På lager - Leveringstid: 3-10 dage

Cotoneaster ‘Coral Beauty’ - graciøs, farverig og fantastisk nem

Søger du en meget nem og hårdfør bunddækkeplante, der slutter tæt og dækker af fra det øjeblik du anlægger det, så er et rulle-bunddække af Cotoneaster ‘Coral Beauty’ yderst velvalgt. Du kan let få succes med et færdig-bunddække af denne dværgmispel-sort.

‘Coral Beauty’ trives både i havens solrige områder og hvor der er vindblæst eller skyggefuldt. Under større træer eller på husets skyggeside vil denne bunddække-type også stå flot. 

Søger du et færdigt bunddække til skråninger, der holder godt på jorden, så vil ‘Coral Beauty’ gøre sig utrolig godt. De lave tætte bunddække-planter, som sætter mange sideskud, danner et færdigt, solidt kvalitets-bunddække. Anlægger du færdig-bunddækket af Cotoneaster-sorten ‘Coral Beauty’ i vækstsæsonen, vil du i løbet af ganske kort tid have et bunddække, der er hverken skal vandes eller luges.