PlanteCenter Fyns logo
Blomsterfrø til den vilde have. 100 m2

Den Vilde Have - Blomsterfrø 100m2

Produktinformation

229,00 DKK

Der findes ikke noget mere skønt, beroligende og dansk end synet og oplevelse af en vild blomstereng. Med blandede frø af skønne blomstersorter kan du forme din helt egen blomsterhave, som kommer både dig, biodiversiteten og dyrelivet til gavn.
Den Vilde Have er et skønt mix bestående af nogle af de mest elskede blomsterfrø. Du får Limurt, Kornblomst, Dild, Aftenstjerne, Almindelig Natlys, Sommeradonis og Almindelig Katost, som alle har forskellige farver og former på bladene.

Blomsterfrø til 100 m2 Ingen græsfrø
Højde ca. 100-120 cm.
Blanding af et- og flerårige blomster.

Se mere om såning og pasning af blomsterfrø, her.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Giv dine frugttræer- og buske de bedste vækstvilkår

Har du træer eller buske med frugter i haven, skal du forholde dig til bestøvning. Der er behov for besøg af vilde bier, der kan sørge for at opfange pollen fra blomster til andre afgrøder. Har du ikke de rette blomster eller planter nær dine frugttræer- eller buske, kan det i værste fald betyde, at der ikke vokser frodige, saftige og søde frugter frem til sommer.

Den bedste måde at tiltrække insekter, bier og sommerfugle på er ved anlæggelse af en lille blomstereng med ene vilde og blandede frø.

Den store fordel ved et mix som Den Vilde Have er, at du ikke behøver have grønne fingre for at få succes med blomstringen.

Hvor mange poser med blomsterfrø du skal købe, afhænger af, hvor stort et areal i din have eller ved dit sommerhus, der skal prydes med de smukke, danske blomster.

Sådan får du succes med din blomstereng

Med brug af få, gode råd til såning og pleje kan du se frem til at få det mest vidunderlige blomstertæppe i din have til sommer.

Blomsterfrøene fra Den Vilde Have skal sås i jord, der ikke er for fugtig eller kompakt. 

Riv jorden grundigt før du forsigtigt drysser de blandede frø ud.

Det er en god idé at ryste posen før du sår frøene. Herved fordeles frøene, så du får det ønskede, vilde look med blomster i hele sommerperioden.  

Tip: For at gøre det lettere at fordele dine blomsterfrø, kan du blande frøene i grus eller sand.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)