Blomsterfrø, Landlig Blomsterpragt

Landlig Blomsterpragt

‘Landlig blomsterpragt’ er blomsterfrø, der byder på mange forskellige kvalitetsfrø. Med denne blomsterfrø-blanding kan du få høje blomsterarter i dit blomsterbed, eng, højbede og krukker. Når du køber frø-blandingen ‘Landlig blomsterpragt’ kan du skabe et malerisk blomstrende areal med farverigdom og dekorative blomster. Drømmer du om at etablere en sommerhave med frodig blomstring, så vil du kunne få meget glæde af ‘Landlig blomsterpragt’. Denne blomsterfrø-pakke giver dig 100-150 cm høje, kulørte blomster.
Frø til 50 m2

149,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
3 129,00 DKK 60,00 DKK

På lager - Levering Leveringstid 2-4 hverdage

Blomsterfrø, der danner en charmerende blomsterpragt

Blomsterfrøene i blandingen ‘Landlig blomsterpragt’ er dekorative og samtidig meget tiltrækkende for bier, sommerfugle og andre insekter. Insekterne kan få vand og nektar, når de besøger de høje blomster. Mange flittige insekter i haven er med til at bestøve dine frugttræer og frugtbuske, så du får en rig bæring. Når du bestiller Blomsterfrø-pakken ‘Landlig blomsterpragt’, er du på vej til at skabe en charmerende sommer-have, med næring til bier, sommerfugle og insekter. Insekterne er også en vigtig fødekilde for mange fugle. 

 

‘Landlig blomsterpragt’ - blomsterfrø til dit bed, højbed eller blomstereng

‘Landlig blomsterpragt’ er en blanding af frø, der giver dekorative og farverige, høje sommer-blomster. Når du sår frøene fra ‘Landlig blomsterpragt’, kan du let danne en meget smuk blomstereng eller et prægtigt blomsterbed. Du kan også anvende blomsterfrø-blandingen ‘Landlig blomsterpragt’ i dine højbede eller i store krukker. ‘Landlig blomsterpragt’ blomsterfrø udvikler sig i for-sommeren til en bred variation af flotte blomster i dejlige farver. Særligt godt bliver resultatet, hvis du sår dine nye blomsterfrø i god næringsrig og humusrig havejord, et sted i haven, hvor der er rigeligt med sol.

 

Gør klar til at så ‘Landlig blomsterblanding’ 

Før du begynder at fordele blomster-frøblandingen ‘Hurtigt blomsterflor’, skal jorden klargøres og forarbejdes. Er der ukrudt eller anden bevoksning, der ikke passer blandt sommer-blomsterme, skal de selvfølgelig væk. Fra april til juni måned er det muligt at så nye blomsterfrø. ‘Landlig blomsterpragt’ er blomsterfrø af kvalitet, der dækker op til 50 m2 med flot blomsterflor. Blomsterfrøene i ‘Landlig blomsterpragt’ er blandet med mineralet Vermiculit. Det gør indholdet af pakken nemt at fordele jævnt og pænt. Når du sår dine blomsterfrø, skal Jordtemperaturen, som tommelfingerregel, gerne være på mellem 10 og 12 grader.

 

 

 

‘Landlig blomsterpragt’ - blomsterfrø du nemt kan sprede jævnt 

Blomsterfrø-blandingen ‘Landlig blomsterpragt’ indeholder udover blomsterfrø også mineralet Vermiculit. Vermiculit gør frøene lettere at fordele ligeligt. Vermiculit er et naturligt mineral, der er gavnligt for frøene i etableringsfasen. Du behøver ikke bekymre dig om hverken kemi eller bakterier, når du sår frø iblandet Vermiculit. Blomster-frøblandingen ‘Landlig blomsterpragt’ indholder disse skønne blomster

 

Blomsterblandingen ‘Landlig blomsterpragt’ består af et væld af meget flotte, etårige blomster. Med disse kvalitetsfrø kan du danne meget charmerende bede, højbede eller større blomstrende områder i din have. Du får blomsterfrø af Kornblomst, Stolt kavaler, Spiselig Chrysanthemum, Skønhedsøje, Tithonia og Frøkenhat.