Blomsterfrø til Insekt Paradis

Insekt Paradis

Blomsterfrø-blandingen ‘Insekt-paradis’ består af mange spændende frø, som havens bier, sommerfugle og andre insekter vil elske at besøge. I denne frøblanding er der både frø, der giver et-årige og flerårige blomster til gavn for havens insekter. De forskellige blomster i pakken ‘Insektparadis’ giver dig blomster med mange forskellige former, farver og dufte. Fælles for de udvalgte blomster i ‘Insektparadis’ er at blomsterne bliver halvhøje, dvs. 50-80 cm. Frø til 50 m2

149,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
3 129,00 DKK 60,00 DKK

På lager - Leveringstid: 3-10 dage

 

Blomsterfrø, der giver dig rig variation af smukke blomster, der vil være et paradis for mange insekter

 

Mange insekter vil kunne finde næring og vand i din have, når du vælger denne blomsterfrø-blanding. Samtidig vil en have med mange insekter også danne et godt fødegrundlag for mange fuglearter. Du vil altså kunne glæde dig til både summende honningbier og fuglesang, når du sår frø af denne blomster-frøblanding i din have. 

 

‘Insektparadis’ -  rigtig gode blomsterfrø til havens solrige områder

Du får de flotteste blomster og den frodigste blomstereng eller blomsterbed, hvis du sår dine nye blomsterfrø i god humusrig og næringsrig havejord. Jorden må meget gerne være veldrænet, og altså ikke for fugtig. Frøblandingen ‘Insektparadis’ er perfek på en dejlig  solbeskinnet placering i haven. 

 

Forberedelser til dit Insektparadis i haven

Inden du sår nye blomsterfrø, er det altid en god ide, at forarbejd jorden og fjerne uønsket bevoksning og ukrudt. I april-maj måned vil du i de milde foråresdage kunne så dine ‘Insektparadis’ blomsterfrø.  Når du vælger denne pakke får du frø der rækker til hele 50 m2. Blomtserfrø-pakken ‘Insektparadis’ indeholder 40 g frø og vermicullit, der er lige til at fordele i det klargjorte område. Det er en god tommelfingerregel, at jordtemperaturen gerne skal ligge på mellem 10 og 12 grader, inden du sår blomsterfrø i haven.

 

‘Insektparadis’ blomsterfrø er lette at så

Frø iblandet Vermacullit er meget lette at fordele jævnt, og derfor får du meget let et ensartet og flot resultat med denne blomsterblanding. Vermacullit er et bakterie- og kemifri produkt. Ved temperaturer på 15-20 grader vil der gå omkring 10-14 dage inden ‘Insektparadis’ blomsterfrøene begynder at spire.  Første år vil din insekt-paradisblanding spire frem til og med september måned. Andet år vil du have blomster fra april til juli. 

 

Blomster-frøblandingen ‘Insektparadis’ indeholder :

Røllike, Havemorgenfrue, Kornblomst, Gyldenlak, Margueritter, Studenternellike, Slangehoved, Kalifornisk Guldvalmue, Sløjfeblomst, Rød hør, Flerårig hør, Dværglupiner, Basilikum og Kornvalmue.