Blomsterfrø til Blomster-tæppe

Blomster-tæppe

Blomsterfrø-blandingen ‘Blomstertæppe’ byder på kvalitetsfrø fra 4 fantastisk flotte, lave blomsterarter. Med denne blanding kan du så smukke lave blomster i din blomstereng, dit blomsterbed eller i dine højbede og krukker. Med denne blomsterblanding kan du skabe et blomstertæppe fuld af farverige, varierede blomster.
Ønsker du dig en frodig bund i haven, med dekorativt blomsterflor, så er denne blanding velvalgt. De udvalgte blomster i ‘Blomstertæppe’ Frøblandingen bliver 30-60 cm høje.

Frø til 50 m2

149,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
3 129,00 DKK 60,00 DKK

På lager - Leveringstid: 3-10 dage

Blomsterfrø, der danner et meget smukt, lavt blomstertæppe

Blomsterfrø-blandingen ‘Blomstertæppe’ tiltrækker summende bier, sommerfugle og andre gavnlige insekter. Insekterne finder vand og nektar i de lave blomster, og medvirker til at skabe gode bestøvningsforhold for mange frugttræer og frugtbuske i haven. Insekter er på mange måder meget gavnlige for havens økosystem. Når du investerer i Blomsterfrø-pakken ‘Blomstertæppe’ er du godt på vej til at skabe en have, der tiltrækker bier, sommerfugle og insekter. På den måde medvirker dine prydplanter samtidig til at havens fugle får et godt fødegrundlag. 

‘Blomstertæppe’ - blomsterfrø til havens bund

De meget flotte og charmerende, lave blomster kan du vælge at så, som en imponerende blomstereng, dekorative højbede eller kønne, lave blomsterbede. ‘Blomstertæppe’ blomster-blandingen giver dig mange flotte farver og dufte. Sår du dine nye blomsterfrø jord, der ikke er for fugtig, vil dine sommerblomster stå frodigt. Frøblandingen ‘Blomstertæppe’ vokser fantastisk flot på solbeskinnet plads i haven. 

Gør klar til dit ‘Blomstertæppe’ i haven 

Før du fordeler blomsterfrøene fra blomster-frøblandingen ‘Blomstertæppe’, er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at forarbejde og klargøre jorden i dit bed. Det er også bedst at du fjerner ukrudt og andet bevoksning, så der bliver gode vækstbetingelser for de nye sommerblomster. I foråret, fra april til juni måned, kan du så dine blomsterfrø. ‘Blomstertæppe’ er kvalitets-blomsterfrø, der vil give dig op til 50 m2 med dejlige blomster. Blomsterfrø-blandingen ‘Blomstertæppe’ har et indhold bestående af 40 g frø og mineralet Vermiculit, der gør blandingen let håndtere. Jordtemperaturen bør være på mellem 10 og 12 grader, inden du sår dine nye blomsterfrø på en god placering i haven. 

‘Blomstertæppe’ - kvalitets-blomsterfrø, der er meget lette at så

Blomsterfrø-blandingen ‘Blomstertæppe’ er tilført Vermiculit, for at du meget let kan fordele blomsterfrøene ensartet. Det vil sige, at du med denne kvalitets-frøblanding meget nemt og effektivt vil kunne skabe det flotteste, jævnt tilsåede blomsterbed eller en smuk blomstereng. Vermiculit er naturligt, bakteriefrit og helt uden unødig kemiske tilsætningsstoffer.

 

Blomster-frøblandingen ‘Blomstertæppe’ indeholder :

Denne blomsterblanding vil danne et meget frodigt og rigtblomstrende tæppe i bunden af din have. Frøblandingen ‘ Blomstertæppe’ indeholder frø fra flere spændende arter af blomster, som står smukt i haven i sommermånederne. I denne blomsterfrøblanding har du Havemorgenfrue, Farve-skønhedsøje, Hvid Sløjfeblomst og Smalfliget Fløjlsblomst.

 

Calendula officinalis kaldes på dansk for Havemorgenfrue. Havemorgenfruer er meget smukke, orange blomster. Oprindeligt vokser Havemorgenfruer vildt  i Middelhavsområdet. 

 

Coreopsis tinctoria kalder vi på dansk for farve-skønhedsøje. Farve-skønhedsøje er fantastisk flotte, flerfarvede blomster fra Nordamerika. Farve-skønhedsøje er smukke stauder, der egner sig rigtig godt som afskårne blomster i en køn vase. 

 

Iberis amara kendes i Danmark som Hvid Sløjfeblomst. Hvide Sløjfeblomster er meget dekorative haveblomster. De stammer fra Sydeuropa og er at finde vildtvoksende i bl.a. Spanien og Portugal.


Tegetes tenuifolia hedder også Smalfliget Fløjlsblomst. Smalfliget Fløjlsblomst er skønne, gule og orangefarvede ringblomster med oprindelse i Mellemamerika.