Blomsterfrø til Blomstrende Grøftekant

Blomstrende Grøftekant

‘Blomstrende Grøftekant’ er kvalitets-blomsterfrø af mange forskellige blomster, som tiltrækker vilde bier, honningbier og sommerfugle. Når du køber denne blomsterfrø-blanding, får du et område med høje blomsterarter, der vil stå flot langs en vejkant eller som en grøftekant. Du kan også så blomsterfrøene i et blomsterbed og som eng, eller du kan anvende dem i højbede og krukker. Når du køber frø-blandingen ‘Blomstrende Grøftekant’, kan du tilføre din have et fantastisk blomstrende område med farvepragt og variation. I blomsterfrø-pakken ‘Blomstrende Grøftekant’ får du 100-150 cm høje blomster. Frø til 50 m2

149,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
3 129,00 DKK 60,00 DKK

På lager - Levering Leveringstid 2-4 hverdage

Kvalitets-blomsterfrø til en smukt blomstrende grøftekant

Blomsterfrøene ‘Blomstrende Grøftekant’ spirer og bliver til en varieret samling af dekorative blomster, der giver føde og vand til havens forskellige bier, sommerfugle og andre nyttige insekter. De flittige insekter er et aktiv for havens økosystem, fordi de spiller en vigtig rolle, når det kommer til bestøvning af frugttræer og frugtbuske. Jo bedre bestøvning, desto mere frugt får du i sidste ende. Ved at købe Blomsterfrøene ‘Blomstrende Grøftekant’ vil du kunne få en meget frodig blomster-have til nytte og fornøjelse. Du vil også skabe en fuglevenlig have, når du sår blomster, der gavner insektlivet. 

 

 En charmerende og dekorativ ‘Blomstrende Grøftekant’ 

Blomsterfrø-blandingen ‘Blomstrende Grøftekant’ er enspændende samling af blomsterfrø, der alle bliver mellem 1-1,5 meter høje. Blomsterarterne er sammensat så du får et flot, kulørt område med høje sommer-blomster. Af blomsterfrøene i pakken ‘Blomstrende Grøftekant’’, kan du så en fantastisk blomstrende oase . Det er også muligt at bruge blomsterfrø-blandingen ‘blomstrende Grøftekant’ i blomsterkummer eller i solide krukker. ‘Blomstrende Grøftekant’  tilfører din have mange, meget varierede sommer-blomster. Særligt frodigt vokser dine nysåede blomster, hvis du sår dem i god næringsrig og humusrig jord. Blomsterfrø som ‘Blomstrende grøftekant’ foretrækker en solrig placering. 

 

Forbered din nye, flotte ‘Blomstrende Grøftekant’ 

Inden du er klar til at så frøene ‘Blomstrende Grøftekant’, er det tid til at klargøre og forarbejde havejorden. Ukrudt og anden ikke hensigtsmæssig bevoksning fjerner du. I april, maj og juni måned er det muligt at så mange spændende blomsterfrø. ‘Blomstrende Grøftekant’ giver et op til 50 m2 med fantastisk flot blomsterpragt. Frøblandingen ‘Blomstrende Grøftekant’ indeholder udover kvalitetsfrø, også mineralet Vermiculit, der er hjælpsomt i forhold til at gøre blomsterfrøene nemme at arbejde med. Når Jorden har en temperatur på mellem 10 og 12 grader, kan du så dine blomsterfrø. 

 

 ‘Blomstrende Grøftekant’ - lette at fordele ensartet

Blomsterfrøene ‘Blomstrende Grøftekant’  er iblandet et mineral, der hedder Vermiculit. Vermiculit bevirker at  frøene lettere kan fordeles ensartet, så du opnår en jævn blomstring. Vermiculit er et naturligt produkt, der er også har en positiv indvirkning på blomsterfrøene i etableringsperioden. Kemi og bakterier er ikke noget du behøver bekymre dig om i forhold til Vermiculit. 

 

Blomster-frøblandingen ‘Blomstrende Grøftekant’ giver dig disse skønne blomster

 

Når du sår frø af blandingen ‘Blomstrende Grøftekant’ får du mange forskellige blomster med forskellige flotte farver, facon og duft. Du vil fra denne blanding kunne nyde blomstrende Våradonis, Kornblomst, Gilia, Havemorgenfrue, Clarkia pulchella, Skønhedsøje, Stolt Kavaler, Almindelig Solsikke, Katost, Jomfru i det grønne, Valmue og Frøkenhat