PlanteCenter Fyns logo
Champost Jordforbedring 50 liter

Champost Jordforbedring 50 liter

Produktinformation

89,00 DKK

Beskrivelse

Champost jordforbedring er et fantastisk produkt der kan bruges til mange til i haven.

Jordforbedring fra Champost er grundstenen i mange af produkterne fra Champost, da det indeholder den ultimative sammensætning af næringsstoffer til dine planter i haven. 

Om du skal anlægge et nyt bed, eller om du ønsker at optimere et allerede eksisterende bed, vil Jordforbedring med sikkerhed tilføre en masse god energi til jorden, som dine planter vil elske.

Jordforbedring fra Champost er tillige godkendt til økologisk dyrkning, så du kan trygt bruge det i nyttehaven såvel som prydhaven.

Brug det til at dække af for ukrudt, så du skal luge meget mindre, samtidig med at du slipper nemmere om ved have arbejdet, gøder du dine planter med det bedste naturen kan tilbyde, nemlig kompost.

Champost Jordforbedring er et spagnum-frit produkt.

Du må frit mixe mellem alle vores poser med spagnum, jord og bark, du skal dog samlet købe mindst 6 poser.

89,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisSpar
1085,00 DKK40,00 DKK
1579,00 DKK150,00 DKK

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Når du tilfører organisk gødning til dine planter vil de kvittere med at blive flottere, sundere og mere modstandsdygtige overfor skadedyr og sygdomme.

Champost ligger i Thy og får leveret hestemøg fra lokale rideskoler. Når de modtager ‘det møglækre møg’, bliver det komposteret til en grov, porøs masse, og sidenhen bliver det varmebehandlet, således det er fuldstændigt fri for plantefrø, svampesygdomme, salmonellabakterier og skadedyr.

Jordforbedringsproduktet bliver ikke tilført nogen former for spagnum, ammoniak eller svovlsyre, men er et 100 % organisk produkt med en grov, luftig konsistens, der gør din havejord let at arbejde med. 

Skal du anlægge et nyt bed, vil vi anbefale dig at blande din havejord med Jordforbedring for at opnå en løs og luftig jord, der kan tilføre dine nye planter masser af god næring. Vær opmærksom på, at Jordforbedring i sig selv er et meget koncentreret produkt, så skal du plante nye planter, bør Jordforbedring blandes med din havejord for at beskytte rødderne mod den kraftige sammensætning. 

Ønsker du at gøre lidt godt for et eksisterende bed, kan du med fordel lægge cirka 5 cm Jordforbedring på bedet, og så vil alle de gode, naturlige næringsstoffer lige så stille arbejde sig ned i jorden til planternes rødder og tilføre det, dine planter har allermest brug for. 

Når der bliver lagt et lag af Jordforbedring vil det skærme så meget for solen, at ukrudtet bliver forhindret i at spire, og du vil således opleve betydeligt mindre mængder at ukrudt i haven. Desuden vil den luftige og porøse struktur gøre jorden lettere at arbejde i, og har du i forvejen en tung havejord, vil havearbejdet blive en helt ny oplevelse for dig. 

De livgivende stoffer i Jordforbedring vil langsomt sive ned i jorden, og du vil det næste år ikke behøve at tænke på at gødske jorden på andre måder. Derfor anbefaler vi, at du en gang årligt lægger et godt lag Champost Jordforbedring på dit bed. 

For Champost har det stor værdi at passe på vores miljø, og derfor er alle produkter meget skånsomt fremstillet. Samtidig sikrer produkterne, at du, helt uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning, kan have en smuk og frodig have, hvor den naturlige gødning langsomt bliver absorberet i jorden og giver dine planter et sundt rodnet. 

Har du en sandet jord vil du have stor fordel af at bruge Jordforbedring, du vil opleve at jorden tørrer mindre ud, og der vil være en meget mere jævn tilførsel af næringsstoffer til dine planter.