PlanteCenter Fyns logo
Cotoneaster Dammeri 'Rami' - Dværgmispel

Cotoneaster Dammeri 'Rami' - Dværgmispel

Produktinformation

15,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Med Cotoneaster Dammeri ‘Rami’ får du et et charmerende og robust, lavt bunddække med en meget graciøs, overhængende vækst. ‘Rami’ er en flot, stedsegrøn bunddække-type med små blanke, mørkegrønne, lancetformede blade. I foråret blomstrer Cotoneaster ‘Rami’ med meget fine, hvide blomster, der har en mild duft, der minder om æbleblomster.
Som kontrast til den grønne bladvækst, bærer Cotoneaster ‘Rami’ højrøde bær i efteråret.  8-10 bunddækkeplanter af sorten ‘Rami’, er hvad du skal bruge pr. m2, for at danne et tæt bunddække.

Minimumskøb er 50 planter.
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 6 m2

Ved 50 stk. er prisen

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisSpar
12014,95 DKK120,00 DKK
25013,95 DKK500,00 DKK
50012,95 DKK1.500,00 DKK
100010,95 DKK5.000,00 DKK

Ikke på lager

Cotoneaster ‘Rami’ - sundt, stedsegrønt og charmerende, lavt bunddække

Cotoneaster-sorten ‘Rami’ er den laveste type af Cotoneaster. Denne sort udvikler sig til et sundt og tæt bunddække med en højde på 10-15 cm. Som bunddække er denne lave sort meget dekorativ.
Måske kender du Cotoneaster under navnet ‘Dværgmispel’. 

Søger du en hårdfør og meget robust, stedsegrøn bunddække-type, der samtidig står flot, f.eks. som bunddække under større buske eller træer, så er ‘Rami’ et rigtig godt valg.  En skråning dækket af Cotoneaster ‘Rami’ er også et flot syn. Bier og insekter summer flittigt fra blomst til blomst ved Cotoneaster ‘Rami’ i foråret, og fuglene sætter pris på de røde bær.

Et bunddække af Cotoneaster kræver meget lidt arbejde, når først bunddækket er veletableret. Den første vækstsæson er det vigtigt, at du luger omkring dit nye bunddække og vander i tørre perioder. Cotoneaster ‘Rami’ trives både i sol og halvskygge. Allerbedst vokser Cotoneaster ‘Rami’ i veldrænet jord.