PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Champost Planteskolejord 50 liter

Champost Planteskolejord 50 liter

Produktinformation

99,00 DKK

Ønsker du at have smukkere og sundere planter i dine udendørs krukker, altankasser og blomsterkummer end dine naboer, bør du vælge at plante dem i Champost Planteskolejord, der er udviklet specielt til dette formål.

Champost Planteskolejord er fremstillet til meget alsidigt brug og indeholder med den unikke sammensætning alt, hvad dine planter har brug for. Det er kun surbundsplanter, der ikke vil trives i Planteskolejord. 

Planteskolejorden indeholder Champost jordforbedring og er tilsat vækst-ler der hjælper med at holde på vand og næring, så dine planter har det godt.

Gødningen i Champost Planteskolejord er 100% naturgødning, og må bruges til økologisk dyrkning

Du må frit mixe mellem alle vores poser med spagnum, jord og bark, du skal dog samlet købe mindst 6 poser.

99,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
95,00 DKK40,00 DKK
89,00 DKK150,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Champost Planteskolejord er fremstillet til at få dine udendørs krukker til at strutte af liv. Den særlige sammensætning af Jordforbedring, naturgødning, vækst-ler og spagnum giver dine planter lige det, de har brug for, med den forholdsvis beskedne plads de har at leve på.

Naturgødningen i Planteskolejorden sikrer dig, at planterne får den næring, de har brug for, og du behøver således ikke tilføre nogen form for gødning det første år efter plantning. 

Vækst-ler holder på både fugt og gødning, således at planterne langsomt får tilført, hvad de har brug for, og du behøver således ikke vande nær så ofte. 

Eftersom naturgødningen i Champost Planteskolejord er fremstillet af komposteret hestemøg, vil du opleve, at der kommer fluer, hvis du bruger jorden indendørs. Dette er udelukkende grunden til, at vi ikke anbefaler dig at bruge Planteskolejord indendørs. Dine stueplanter vil på ingen måde tage skade af at blive plantet i Planteskolejord. 

Champost Planteskolejord er godkendt til økologisk formål. 

Planteskolejord er ikke egnet til indendørs brug. 

Champost Planteskolejord 50 liter

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)