PlanteCenter Fyns logo
Blomsterfrø blanding, Vild med vilje

Have Kærlighed - Blomsterfrø 30m2

Produktinformation

169,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Drømmer du om at anlægge den smukkeste blomstereng derhjemme eller i sommerhuset? Med Have Kærlighed (”Garden Love”) kan du skabe en mangfoldighed af populære og enestående blomster. Blomsterne kan komme til at give din have et visuelt løft, og de vil samtidig have stor betydning for fugle og insektlivet i din have.

Have Kærlighed blomstrer smukkest fra juli til oktober.

Blomsterfrø til 30 m2 Ingen græsfrø
Højde ca. 120-150 cm.
Et-årige blomster.

Se mere om såning og pasning af blomsterfrø, her.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Blomsternes betydning for bestøvning og biodiversitet

Har du særlige frugttræer- eller buske i haven, er der stort set altid brug for bestøvning af pollen fra bier. Der findes ikke nogen mere effektiv og enkel måde at skabe gode levebetingelser for insekter, vilde bier, humlebier og sommerfugle på end ved at så vilde blomster derhjemme. Blomster fremmer biodiversiteten i og omkring miljøet i haven, som vil have positiv indflydelse på dine frugtbuske- og træer.

Det forbedrede miljø og gunstige leveforhold vil samtidig øge forekomsten af særlige fuglearter, der tiltrækkes af insekterne.

Har du sjældne frugttræer eller enestående frugtbuske vil der ofte være behov for fremmedbestøvning for at sikre den bedste vækst.

De vilde blomster er den naturlige løsning, når haven skal gøres til et bedre sted for både dyr og mennesker.

Have Kærlighed er et skønt mix bestående af blandt andet Almindelig Blåhoved, Almindelig Klinte, Solsikke, Håret Solhat og Trompet Katost.

Få den smukkeste blomstereng med Have Kærlighed

Før du går i gang med at så dine blomsterfrø, skal du have fundet det bedste sted til den kommende blomstereng. Frøene får de optimale vækstbetingelser og den rette næring ved at blive sået i jord, der ikke er for fed eller fugtigt.

Det kan være en hjælp for dit projekt, at du afgrænser det areal, hvor der skal voksne de flotte blomster op. Du vælger selv, om blomsterengen skal være oval, aflang eller firkantet i udformning.

Riv jorden grundigt før du sår frøene. Herved fremmes næringen, og der tilføres ilt, så frøene får den bedste start på deres vækst.

Vand hyppigt i de første 4 uger efter såning og sørg for, at jorden ikke udtørrer.
   

Tip: For at gøre det lettere at fordele dine blomsterfrø, kan du eventuelt blande frøene i grus eller sand.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)