PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Rød Ingrid Marie'

Heister Æble 'Rød Ingrid Marie'

Produktinformation

549,00 DKK

Vælger du et ‘Ingrid Marie’ Heister Æbletræ, får du et meget frugtbart, stort æbletræ med flotte mørkerøde spiseæbler. Ingrid Marie-æbler er syrligt-søde, friske i smagen og saftige. Du vil kunne høste de modne Ingrid Marie-æbler i begyndelsen af oktober måned. Med et sundt og robust ‘Ingrid Marie’ Heister Æbletræ i haven, får du et flot, tæt forgrenet Æbletræ med dekorativ bred krone. Der er mange gode grunde til at plante et Heister Æbletræ af denne meget populære, fynske æblesort.

 

Ikke på lager

Æblesorten ‘Ingrid Marie’ har både fynske rødder og på det nærmeste også rødder i højskolebevægelsen, da det første kendte Ingrid Marie Æbletræ er fundet ved en højskole i Flemløse, i nærheden af Glamsbjerg. Æblesorten ‘Ingrid Marie’ er blevet til som en krydsning af  sorterne ‘Cox Pomona’ og ‘Cox Orange’. De røde Ingrid Marie-æbler har saftigt hvidt frugtkød med svagt grønligt skær.

 Et Heister ‘Ingrid Marie’ æbletræ er ikke selvbestøvende. Du skal derfor helst placere dit nye ‘Ingrid Marie’ Heister Æbletræ i nærheden af andre gode æblesorter, der kan bestøve det. Overvejder du at investere i flere gode æbletræer, så kan du med fordel se nærmere på æblesorterne ‘Topaz’, ‘Rød Ananas’ og ‘James Grieve’ , der alle er rigtig gode bestøvere for sorten ‘Ingrid Marie’. Både ‘Topaz’, ‘Rød Ananas’ og ‘James Grieve’ findes også som standard-æbletræer.

Når du investere i et Heister Æbletræ, modtager du et 175-220 cm højt æbletræ i en solid 15 liters potte. Heister Æbletræer er podet på en A2 grundstamme og er kraftige af vækst. 

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)