PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Katinka'(N)

Heister Æble 'Katinka'

Produktinformation

499,00 DKK

Søger du et kraftigt æbletræ med dejlige orange-røde sensommer-æbler, så er Heister æblesorten ‘Katinka’ interessant. Når du vælger et Heister æbletræ, får du et stærkt frugttræ, du i høj grad kan forme og som ønsker. Katinka-æblerne modner i september-oktober måned og du vil kunne forvente en god høst. Æbler af denne sort er faste, saftige og søde. ‘Katinka’ er en nyere norsk æblesort, et sundt frugttræ med rig bæring.

Ikke på lager

Æblesorten ‘Katinka’ er dannet ved et kryds mellem sorterne ‘Katja’ og ‘Corvallis’ i 1983.  og er kendt i Danmark siden 1992. ‘Katinka’ er meget let-dyrkelig og sund æblesort, som i dag er plantet i mange haver i Danmark. Du kan få Katinka-æblesorten både som dværg-æbletræ, standard-æbletræ og Heister. Har du god plads i haven, og kunne du tænke dig et pragtfuldt stort frugttræ, så er Heister-æbletræet af sorten ‘Katinka’ et godt valg. 

Du kan høste de velsmagende modne Katinka-æbler fra dit Heister-æbletræ i september-oktober måned. Katinka-æbler har hvidt, fast og sødt frugtkød. Grundfarven på Katinka-æblet er gul-grøn med orange-rød, let stribet dækfarve på solsiden.

Et æbletræ af sorten ‘Katinka’ er ikke selvbestøvende. Måske har du allerede andre, gode æbletræer i haven, der kan fungere som bestøvere for sorten ‘Katinka’. Er du interesseret i at investere i flere æbletræer af forskellige sorter, kan du med fordel se nærmere på æblesorterne ‘Filippa’ og ‘Ritt Bjerregaard’,  der fungerer godt som bestøvere for et Katinka-æbletræ. Begge sorter fås både som Heister og som Standard æbletræer. 

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)