PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Experimentalfältets Sveske - Blommetræ

Experimentalfältets Sveske - Blommetræ 5-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Holder du af smukke, ovale, sortrøde blommer med lækker, fast konsistens og lyst, grøn-gult frugtkød, så er blomme-sorten ‘Experimentalfältets Sveske’ et rigtig godt valg. Denne blomme modner i sensommeren, i slutningen af august og begyndelsen af september måned.

Frugter af denne sort smager dejligt sødt og har en fyldig og lækker aroma. Blommen har en rigtig god spisekvalitet. ‘Experimentalfältets Sveske’ blomstrer tidligt på sæsonen og du kan glæde dig over smukke blomster hvert forår.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Et ‘Experimentalfältets Sveske’-blommetræ er et kønt, middelstort frugttræ med en krone, der i starten er smal og høj, men senere spreder sig ud. Denne sort er delvist selvbestøvende. Træet udvikler sig til et flot 2-4 meter højt frugttræ, der i kronen kan blive 2-3 meter.

Frugtens farve er først rosenrød med gulgrå prikker og streger og bliver senere brun til sortrød. Kødet er grøngult, sødt og aromatisk, og slipper let stenen. Blommen er lille til middel af størrelse.

‘Experimentalfältets Sveske’ er en rigtig god, svensk blommesort og stammer sandsynligvis fra sorten ‘Tidlig Engelsk Sveske’.

A-Kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)