PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Althans Reine Claude - Blommetræ

Althans Reine Claude - Blommetræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

‘Althans Reine Claude’ er en blommesort, der bærer store, aromatiske, orange-røde frugter, med fint violet skær. Blommerne modner i begyndelsen af september måned, og smager dejligt, syrlig-sødt. De modne blommer fra sorten ‘Althans Reine Claude’ er saftige og afslører gyldent frugtkød med grønlige nuancer, når du tager en bid.
Althans Reine Claude-blommer er gode spiseblommer, der også egner sig godt til blommegrød, relish eller som tilbehør til vildt.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Althans Reine Claude Blommetræ med store rødblå blommer velegnet til haven.

Vil du plante et blommetræ, der er velegnet til haven, og som giver velsmagende, aromatiske frugter, så kan sorten ‘Althans Reine Claude’ anbefales. ‘Althans Reine Claude-blommer er kendt for, at være store, glatte runde og røde blommer, med saftigt og sødt, velsmagende frugtkød.
Blommer af denne sort er klar til plukning i begyndelsen af september. Frugterne har en varm gul-orange grundfarve på skyggesiden, og er orange-røde, med violet skær, på solsiden. Althans Reine Claude-blommer er meget fine spiseblommer.

Hvis du bestiller Althans Reine Claude blommetræ, får du et stort, sundt og kraftigt voksende, slankt træ, der står opret til pyramidal, med en bred og åben krone. Blomstringen falder forholdsvis sent på sæsonen for denne blommesort.

‘Althans Reine Claude’ er en historisk blommesort, der menes at stamme fra Bøhmen, hvor den er opkaldt efter godsejeren af Swoyschitz, Grev Michael Joseph Althan. Sorten kan føres tilbage til omkring 1850-60.
I Danmark har denne sort været kendt siden slutningen af 1800-tallet.

For at få Althans Reine Claude-blommer, skal træet bestøves af en anden blommesort.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

A-Kvalitet, 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)