👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Blomme - Hanita

Hanita - Blommetræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Blomme-sorten ‘Hanita’ bærer dejlige, mørkeblå sveskeblommer. Vælger du denne blommesort, får du et blommetræ du vil kunne høste skønne ovale frugter fra i mange år. Hanita-blommer er velegnede til husholdningsbrug, og smager også fantastisk friskplukkede fra haven. Du kan høste de modne Hanita-blommer fra sidst i august og i begyndelsen af september måned. Med ‘Hanita’ investerer du i en nyere, selvbestøvende blommesort.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Hanita - ny, selvbestøvende blommesort med fortræffelige sveskeblommer

Vil du gerne kunne høste velsmagende sveskeblommer, som du kan tilberede, sylte og lave lækker, hjemmelavet marmelade af, så er blomme-sorten ‘Hanita’ fantastisk god. De modne Hanita-blommer har en fin aflang facon og måler omkring 3,5 cm. Sorten er en nyere krydsning mellem blomme-sorterne ‘Auerbacher’ og ‘President. 

 

Hanita-blommetræet trives rigtig godt på en placering i sol eller i halvskygge. Helt almindelig havejord fungerer fint for dette frugttræ. Du behøver ikke nødvendigvis flere blommesorter i haven, men du vil med flere blomme-sorter som bestøvere opnå en endnu mere rig bæring. 

 

Har du god plads i haven, og kunne du tænke dig en lang høstperiode med en bred variation af hjemmedyrkede blommer, så kan du med fordel sætte dit ‘Hanita’ blommetræ sammen med andre gode blomme-sorter, som f.eks. ‘Rivers Early Prolific’ der modner tidligt, ‘Gul Abrikosblomme’ der modner midt på sæsonen, og den sene blomme-sort ‘Victoria’. Du kan se hele udvalget af gode Standard Blommetræer her

A-Kvalitet, 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)