PlanteCenter Fyns logo
Kirkes - Blommetræ

Kirkes - Blommetræ

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Nogle af de allerbedste spiseblommer får du fra sorten ‘Kirkes’.
Et Kirkes-blommetræ er til dig, der ønsker en blommesort, som giver dig store, mørke, aromatiske, sødmefulde og saftige frugter.
Flotte, runde blå-violette blommer med lyserøder farvetoner er, hvad du kan plukke i september måned, hvis du investerer i et blommetræ af denne sort. ‘Kirkes’ er en meget populær, og historisk, blommesort, der stammer fra England.

Ikke på lager

Kirkes blommetræ med saftige, store og runde blommer af god spisekvalitet

‘Kirkes’ blommer anses for, at være blandt de bedste spiseblommer til danske haver. Blommerne er store, lange og ovale med en flot blå farve og har en syrlig-sød, dejlig aromatisk smag. Blommerne kan plukkes fra sidst i september.

Hvis du vælger et Kirkes blommetræ, får du glæde af et flot, lille træ med en smuk rund krone, som er sundt og bærer frugt tidligt. Af smag er Kirkes blommer kendetegnet ved en sødmefuld smag, med en tilpas syrlig nuance. Der er mange gode smagsoplevelse og og herlig spisekvalitet i vente, med et frugttræ af denne sort i haven. Kirkes blommer er både lækre som friskplukket frugt, men også velegnet som ingrediens i frugtsalater, frugttærter og mange andre retter.  

Blommesorten ‘Kirkes’ stammer oprindeligt fra England, nær ved London. Navnet ‘Kirkes’ kommer af, at sorten blev navngivet efter planteskoleejer J. Kirke. Blommetræer af sorten ‘Kirkes har været forhandlet siden 1830. Kirkes er en yderst populær blommesort, der er meget solgt i de fleste planteskoler i Danmark i dag.

For at få Kirkes blommer skal træet bestøves af en anden sort.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

Et Dansk produceret kvalitets blommetræ.