PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Espalie Æble 'Elstar'
Espalie Æbletræ
Espalie Æbletræ

Espalie Æble 'Elstar'

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

 

Elstar smukt Espalie æbletræ, der giver gode æbler med fantastisk smag

Overvejer at plante et æbletræ, som er en fryd øjet og giver æbler, der er gode til ganen Så er Elstar en æblesort, som er værd at overveje.

Æbletræer af sorten Elstar bliver særdeles flotte, og æblerne får en flot gylden farve. Elstar æbler har en god, frisk og syrlig smag, og frugtkødet er lyst med kraftig og frisk smag. 
Æblerne har en god holdbarhed og kan plukkes i oktober. 

For at du kan få æbler fra Elstar træet, så skal træet bestøves af en anden æblesort.

Et Dansk produceret kvalitets æbletræ.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Espalie Æble 'Elstar'

‘Elstar’ er et smukt æbletræ, der giver gode æbler med fantastisk smag. Er du en af dem, der går og overvejer at plante et æbletræ, som er en fryd øjet og giver æbler, der er gode til ganen, så er ‘Elstar’ en æblesort, som er værd at overveje.

Æbletræer af sorten ‘Elstar’ bliver særdeles flotte, og æblerne får en flot gylden farve. Elstar- æbler har en god, frisk og syrlig smag, og frugtkødet er lyst med kraftig og frisk smag. Denne æblesorts frugter er bemærkelsesværdigt rige på c-vitaminer.

Hvis du vælger at plante et Elstar-æbletræ, får du et middelkraftigt træ med rund krone og lange slanke grene. Æblerne har en god holdbarhed og kan plukkes i oktober.

Sorten ‘Elstar’ stammer fra Wageningen i Holland, og kendes siden 1965. Elstar-sorten er blevet til ved at krydse sorterne ‘Ingrid Marie’ og ‘Golden Delicious’. ‘Elstar’ er meget udbredt i Europa på grund af den fine spisekvalitet og evne til at holde sig godt under opbevaring.

For at du kan få æbler fra Elstar træet, så skal træet bestøves af en anden æblesort.

A-kvalitet 
Leveres i 10 l. potte. 
Træerne leveres i 2 gren sæt
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)