Dværgfersken 'Bonanza'

Når du sætter et ‘Bonanza’ dværg-ferskentræ i haven, på terrasse eller balkon, vil du kunne nyde det meget fine lille træs skønne blomsterpragt i forårsmåneder, og høste lækre hjemmedyrkede ferskner sidst på sensommeren. Et dværg-ferskentræ af sorten ‘Bonanza’ er omkring halvanden meter højt, og du vil let kunne nå at høste frugterne. ‘Bonanza’ er velegnet i den lille have eller på terrasser, hvor Bonanza-ferskentræet’ vil skabe en charmerende, sydlandsk stemning.

369,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Prunus persica ‘Bonanza’ - prægtig, pink blomstring og søde, orangegule ferskner

I foråret får du fornøjelsen af dværg-ferskentræets prægtige, pink blomsterpragt, der sætter kulør og skaber forårsstemning i mellem havens friske nyudsprungne grønne løv. 

Sidst på sommeren, under septembers blå himmel, vil du kunne høste de dekorative orange-gule frugter. Ferskner er fantastisk velegnede som friskplukket frugt-snack, eller tilberedt i retter som kompot, frugttærte, shakes og frugtsalat.

Holder du særligt af sydfrugter, kan du også sætte et dværg-nektarintræ af sorten ‘Nectapersica’ på dit solrige yndlingssted i haven. Har du god plads, er der også mange fantastiske abrikos-sorter, at vælge imellem. 

Modningsoversig for sydfrugter