PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Hindbær 'Sugana' Rød Twotimer®

Hindbær 'Sugana' Rød Twotimer®

Produktinformation

99,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Hindbærbusken ‘Sugana Rød Twotimer’ er en spændende ny hindbær-sort, der giver friske, sødmefulde hindbær over en meget lang periode henover sommeren. ‘Sugana Rød Twotimer’ bærer frugt hele to gange på en sæson. Første gang du vil kunne høste modne hindbær i haven, er i begyndelsen af juni måned, på sidste års grene. Anden gang du vil kunne nyde friskplukkede hindbær, er i august og september måned. Denne gang på grene fra foråret.

Mindstesalg er 2 stk.

Ikke på lager

Rubus idaeus ‘Sugana Rød Twotimer’ - friske, røde hindbær fra haven hele sommeren

Når du investerer i hindbærbuske af sorten ‘Sugana Rød Twotimer’ får du sunde, robuste og solide frugtbuske, som leveres i to-liters potter. Sorten ‘Sugana Rød Twotimer’ er meget velegnede til havebrug og har en god resistens overfor sygdomme. 

En hindbærbusk af denne sort, har en sund og frodig opret grenvækst, der giver dig ekstra mange bær og en lang høstperiode.  Den tidlige høst i sommerens begyndelse er den mest rigelige. Med ‘Sugana Rød Twotimer’ får du store, faste hindbær, som du vil kunne nyde over en meget lang periode i sommeren. 

Hindbær er skønne som frisk frugt-snack fra haven, og kan også også tilberedes til lækker traditionel rødgrød eller dejlig, sommerfrisk saft. I sprøde desserter, bagværk og desserter, er hindbær en sød og velsmagende ingrediens. 

A-kvalitet
Leveres i 2 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hindbær

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)