PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Pære med 3 sorter, Clara Frijs/Conference/Gråpære
Pære med 3 sorter, Clara Frijs/Conference/Gråpære

Pære med 3 sorter, Clara Frijs/Conference/Gråpære

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Vil du gerne både have prisbelønnede og populære Clara Frijs-pærer, Conference-pærer med god konsistens og frisk sødmefuld smag, samt lækre, traditionelle Gråpærer. Så kan du få alle disse skønne sorter, samlet på et enkelt træ, når du vælger at investere i et dejligt Familie Pæretræ. Du får en bred variation af pærer, og samtidig får du friske pærer i haven helt fra august måneds lune dage til det begyndende efterår i oktober.

Conference
Clara Frijs
Gråpære

Ikke på lager

Med et Familie Pæretræ behøver du kun et enkelt Pæretræ i haven. De tre pæresorter fungerer nemlig som bestøvere for hinanden. Har du allerede pæretræer i haven, er det selvfølgelig også godt.

Når du vælger denne rigtig gode kombination af spændende pæresorter, vil du kunne plukke mange forskellige, lækre pærer lige fra august til oktober måned. De første pærer du vil kunne høste er de sprøde ‘Clara Frijs’ pærer, der modner i slutningen august. Herefter følger Gråpære-sorten i begyndelsen af september, og som afrunding på pære-sæsonen vil du kunne høste søde Conference-pærer i starten af oktober. 

Vil du gerne udvide perioden med friske pærer i haven yderlige, kan du plante gode standard pæretræer som for eksempel ‘Colerée de Juillet’, der modner tidligt i august og ‘Carola’ og ‘Anna’, der modner som nogle af de absolut seneste pæresorter.

Alle træer er mærket med de forskellige sorter, så du ved hvilke pære der kommer på hvilken gren.
Familietræer bør beskæres så der er balance mellem de forskellige sorter.

A-kvalitet 
5-8 grene
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
10 l. potte
Grundstamme, Middelvoksende.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)