PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Carola - Pæretræ

Carola - Pæretræ 5-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Flot pære med god smag

Den nydelige rødmende solside, gør pærer af sorten ‘Carola’ særligt charmerende. Søger du et pæretræ, der giver middelstore, aromatiske, gulgrønne spisepærer, med smuk rød kind, så er pæresorten ‘Carola,’ muligvis,  det helt rette valg for dig.
Denne pæresort er fast i frugtkødet, og kendes på sin meget fine sødmefuld smag, der også indeholder en anelse syrlighed.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Carola pæresort giver gode saftige pærer med lang holdbarhed efter plukning

Pærer af sorten ‘Carola’ kan du glæde dig til, at høste i oktober måned. De modne pærer har en rigtig god spisekvalitet, og kan anvendes  i perioden fra november-december. Denne type pærer er faste i konsistens og en smule grove i frugtkødet. De egner sig godt i salater eller råmarinerede, som tilbehør.

Som pæresort ‘Carola’ både robust og sund. Carola-pæretræets grene er gennemgående oprette, men breder sig noget ud under bæring.

Carola-pæretræet stammer oprindeligt fra vores naboland Sverige, hvor sorten kendes siden  1946.‘Carola’ er en pæresort, der er fremkommet ved at krydse sorterne ‘Johantorp’ og ‘Doyenne de Comice’. Sorten ‘Carola’ har været forhandlet i de danske planteskoler siden midten af 1980’erne.


For at få Carola pærer skal træet bestøves af en anden sort.
Læs mere om bestøvning af frugttræer.

Et Dansk produceret kvalitets pæretræ.

A kvalitet 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 130 til 200 cm.
Grundstamme Kvæde A, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)