Algonquin - Hindbærbusk

Algonquin - Hindbærbusk

Søger du en hindbærsort, uden for mange torne, som du vil kunne høste fra i de varme og solfyldte sommerdage, så er ‘Algonquin’ et rigtig god valg. Algonquin-hindbær giver dig en rig og lang høstperiode med søde og faste, dekorative røde hindbær, der smager skønt. ‘Algonquin’ er en meget givende hindbærsort, der stort set er fri for torne. Du vil kunne få meget glæde af hindbærsorten ‘Algonquin’, hvis du giver den en god solrig placering i din have.

79,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Rubus Idaeus ‘Algonquin’ - faste og sødmefulde sommerhindbær

Med Rubus Idaeus ‘Algonquin’ får du en sund og hårdfør hindbærbusk, der bærer velsmagende, faste og søde, røde hindbær. Denne hindbærsort er meget rigtbærende og vokser middelkraftig, med flot og frodig opret vækst. De første Algonquin-hindbær er klar til høst allerede i juli måned, og modner hen over en lang høstperiode. 

‘Algonquin’ giver hindbær med god, lang holdbarhed. Algonquin-hindbær er meget lette at høste, fordi det er en næsten tornfri hindbærsort. Almindelig havejord er fint at plante Algonquin-hindbærbuske i. Du får mest ud af din hindbærhøst, hvis du sætter hindbærplanterne i sol. Du kan også placere ‘Algonquin’ i halvskygge 

De søde, røde sommerhindbær af sorten ‘Algonquin’ egner sig godt som et sødmefyldt og sundt mellemmåltid på sommerens varme dage. Du kan også lave en fantastisk velsmagende rødgrød, marmelade eller saftevand af din hindbærhøst. I lagkage eller tærter, smager de solmodne hindbær også forrygende dejligt.