Frugtbuske

Find din nye frugtbusk her

Det har alle dage været populært med frugtbuske i haven. Det tilføjer lige det ekstra til haven, at man kan plukke og nyde hjemmedyrkede frugter. Her på siden finder du mange forskellige frugtbuske. Så uanset størrelsen på din have, vil du kunne finde lige den frugtbusk, som passer perfekt ind. Vi har her samlet et bredt udvalg, så du kan finde lige netop den frugtbusk, som kan sætte prikken over i’et i din have.

 

Havens bær er sommerens og sensommerens delikatesser, fulde af vitaminer og smagsoplevelser. Hvad enten du mest er til blåbærenes milde sødme, brombærenes mørke dybe smag eller sprøde og saftige vindruer, er der her forskellige valgmuligheder.

Til frugtgrød, marmelade-fristelser eller sommersaft kan du også plante ribs, hindbær eller solbær.

Du kan også plante hassel og hyld, for at skabe læ, eller for at få fornøjelsen af at høste nødder, hyldeblomster og hyldebær.

Stikkelsbær og aronia-surbær er på mange måder undervurderede. Hver især byder de ind med spændende smagsnuancer og konsistens. Aronia-buskens efterårsløv er i sig selv god grund til at se nærmere på denne type frugtbusk.